Annonce
Ugeavisen Bramming

Late Night med lidt regn og lidt sol

Den koldbryggede kaffe var et hit. Foto: Kirsten Enevoldsen
Hyggelig aften i Nørregade, hvor det næsten holdt tørvejr for det alsidige HHI-arrangement.
Annonce

BRAMMING: Vejrguderne var ikke helt indstillet på lunt sensommervejr fredag aften, da HHI Bramming afviklede det årlige late night-arrangement i Bramming Midtby. Alligevel slukkede de for hanerne og tillod lidt solskin, da Betina fra Bramming Fitness Center præsenterede et forrygende modeshow i en afspærret Nørregade, der efterhånden havde pænt med publikum på sidelinjen.

Så blev det tørvejr, og mannequin'erne gjorde det godt, da de skridtede Nørregade af. Foto: Kirsten Enevoldsen

Den røde løber var – af hensyn til regn-risikoen – rullet sammen på pause, men det gik fint uden, da veloplagte mannequin’er i alle aldre kvikt skridtede op og ned ad gågaden.

De var klædt i nyheder fra Sportmaster, Din Tøjmand, Boutique Mary, Boutique 9, Kollektionshuset og Brillebutikken, og der var procenter at spare alle vegne, lød det gennem højttaleren. Også en charmerende ung kvinde fra Pecani meldte om gode tilbud, og så delte hun smarte, stribede poser ud til at bære alle indkøb hjem i. Også XL Byg havde gode tilbud at byde på: Trillebør, løvsuger m.m.

Foran Idé Elle trak Marco Würgler fra Viborg mange interesserede til, som smagte på hans selvudviklede koldbryggede kaffe – sødet med karamelvanilje og vodka. Andre kombinationer med bl.a. mælk og tonic blev også godkendt af brammingenserne: Den kan snildt drikkes solo, men den er også fin til dessert og kage, lød det: Og jeg har den på hylderne, tilføjede Mette Bjerge fra Idé Elle.

Klar til efterårsarbejde med trillebør og løvsuger. Foto: Kirsten Enevoldsen

I Nørregade 4 fik Brammings lokale kunstner, Mogens Jessing, sig mangt en god snak med folk, der spurgte nærmere ind til hans særlige kunst-talenter. Mange roste ham også for ”Den gule flyver”-værket på gavlen ned til Viadukten.

I den anden ende af gågaden linede en flok Moped Heads op, viste og fortalte om deres knallertklub, som nu har langt over 100 medlemmer. Ved Nørretorv stod Bramming Revy-folket klar med en opfordring om snarest at få bestilt billet til årets revy sidst i oktober.

De annoncerede barbecue-ben fra SuperBrugsens slagter udeblev. Til gengæld var der aftenen igennem livlig trafik ud og ind ad døren ved Nørregades Smørrebrød, og både Rasmus Klump fra Sydbank og Kvik fra Skjern Bank var i det søde og gavmilde slikhjørne.

Ribe Big Band gav den hele armen, da de spillede late night i gang. Foto: Kirsten Enevoldsen

Og naturligvis ingen late night uden musik. Den leverede Ribe Big Band, som gik street parade gennem byen med stor succes. Under og efter modeshowet var det Brammings egen DJ Thiim, der havde skruet musikken sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce