Annonce
Ugeavisen Bramming

Lions-lederpris 2019 til Aase

Lions-præsident 2019, Michael Lind (t.v.) og tidligere præsident, John Lücking, havde de helt store smil fremme, da de overrakte Aase Lauridsen pokal, blomster og tillykke som modtager af Bramming Lions’ lederpris 2019. Det foregik under en træningsaften i Darum Kultur- og Fritidscenter. Foto: Kirsten Enevoldsen
Der er spræl i både Aase Lauridsen og Darum Ifs motionsmix-hold.
Annonce

DARUM: Man kan ikke sige Darum IF uden at sige Aase. Og man kan ikke sige Aase Lauridsen uden i samme åndedrag at sige Darum IF, gymnastikudvalget. Der er ganske enkelt tale om forbundne kar. Tre gange om ugen – mindst – er Aase da også at træffe i Darum Kultur- og Fritidscenter, hvor hun træner et puslinge-drengehold, et motions-mix hold og et cirkeltræningshold:

- Jeg gør det nu sammen med en flok hjælpere, og vi gør i gymnastikudvalget meget ud af hele tiden at have dygtige hjælpetrænere, så der også er nogle klar, når vi ”gamle” engang skal afløses, siger Aase, der med overbevisende anbefalinger blev valgt som modtager af Bramming Lions lederpris 2019.

Aase, der til daglig er lærer på Årre Skole, flyttede til Darum fra Viborg for 30 år siden, og hun beskrives som et utrætteligt energibundt og et stort aktiv for vadehavslandsbyen, hvor foreningslivet blomstrer.

Vi traf Aase en torsdag aften, hvor der var gang i opvarmningen på det humørfyldte motionsmix-hold med en gennemsnitsalder på omkring de 50. Holdet er ”helt vild” med boldspil, så efter opvarmningen tages der som regel en omgang hockey:

- Den sociale del af det er bestemt vigtig. Om sommeren cykler vi altid i samlet flok til Tjæreborg for at sætte sæson-punktum. Vi har ligeledes vores traditioner til jul, og hen i det tidlige forår smutter vi en tur ud til smeden i Vilslev, hvor vi klemmer os ned i hans udendørs spa, fortæller Aase, der i 2017 tillige var instruktør for det 132 store motions-damehold fra DGI Sydvest ved landsstævnet i Ålborg.


Den sociale del af det er bestemt vigtig.

Aase Lauridsen


I otte år lagde Aase også kræfter i Darum Ifs hovedbestyrelse, og når der er byfest i Darum gir’ hun den på de skrå brædder i den lokale revy. Jo – der er gang i Aase Lauridsen! Ikke underligt, at indstillingen af hende som modtager af lederprisen er formuleret med blandt andet disse ord:

- Aase er indbegrebet af en humørbombe, som engagerer sig lokalt og lægger rigtig meget energi i de opgaver, hun påtager sig. Hun er med til at inspirere og give liv til foreningerne. Aase er altid positiv, og spørger man Aase, får man altid et ja.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce