Annonce
Ugeavisen Bramming

Lions-priser til tre ildsjæle

Tre glade pris-modtagere af Lions-priser 2019: Søskendeparret Christina og Sebastian Jacobsen samt Darum-lederen, Aase Lauridsen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Ungdomslederpris til søskendepar og lederpris til Aase Lauridsen fra Darum.
Annonce

BRAMMING: Stemningen fejlede ikke noget, om end der hverken var sang eller underholdning – og salen kun var beskedent fyldt op omkring portionsanrettede snacks og drikkevarer, da Lions Bramming gennemførte den traditionsrige og prestigefyldte overrækkelse af priser: Lions Priser 2019.

Aase Lauridsen fra Darum IF modtog Lions lederpris 2019 efter en fin indstilling fra Darum Ifs gymnastikudvalg. I alle de 25 år, hun har boet i Darum, har hun således været et energibundt af de ret så markante.

I mere end 10 år har hun været instruktør for både børne- og voksenhold – blandt andet også for et mix hold med flest mænd, og i 2017 havde 132 motionsdamer fra DGI Sydvest med stor succes Aase som instruktør ved landsstævnet i Aalborg.

I otte år har hun været formand for Darum Ifs hovedbestyrelse, ligesom hun er en af de drivende kræfter i Darums byfest, hvor hun også altid er med på revyholdet. I det hele taget har hun været aktivt engageret i Darums lokale foreningsliv på mange ledder og kanter: Lokalråd, støtteforeningen for banko, kultur- og fritidscentrets bestyrelse m.v.

Kort sagt: Aase er indbegrebet af en engageret energibombe, der altid giver liv og inspiration til foreningerne.

Ju-Jutsu søskende

Søskendeparret Jacobsen – med fornavnene Christina og Sebastian – modtog ungdomslederprisen. Og det fuldt fortjent: De trådte deres barnesko meget tidligt i livet i ju-jutsu-dresset, og siden har de engageret og med stor flid arbejdet sig frem til at nå højere bæltegrader – samtidig med, at de begyndte som hjælpetrænere og er nu begge trænere i Bramming Ju-Jutsu Klub.

-Vores to trænere er altid klar til at give en ekstra hånd med de dage, hvor andre trænere pludselig må springe fra, hvilket er helt uundværligt i en kampsportsklub, hvor man ikke bare kan få en gæstetræner udefra, hed det bl.a. i indstillingen.

Heri påpegedes også deres store omsorg for børnene, når de ofte tager med ud til stævner for at coache børnene og skabe tryghed omkring dem, så de yder deres optimale. Også ved sociale klubarrangementer er de altid med, og ikke sjældent åbner de deres hjem for børnene:

-Vi ser Christina og Sebastian som utrolig gode forbilleder for vores klub og er stolte af at have dem i vores trænerstab, hvor de begge har været med til at skabe den helt fantastiske klub, vi sammen har opbygget, hed det også i indstillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Annonce