Annonce
Ugeavisen Bramming

Livet til eftertanke

LK-Sikring på Industrivej er klar til et nyt aktivt årti. Arkivfoto: Martin Wilde
Annonce

BRAMMING: Et årsskifte er ensbetydende med eftertankens tid. I det store og i det små. På både det personlige og det samfundsmæssige plan. Globalt såvel som nationalt og lokalt. Vi har i anledning af årsskiftet bedt én af Brammings unge erhvervsfolk, 31-årige Kasper Kjær, LK-Sikring på Industrivej i Bramming om dels at skue en halv snes år tilbage og plotte fix-punkterne frem - og dels kigge i sin personlige krystalkugle for det næste 10-år frem til 2030.

Annonce

Fra 2010 til 2020

Kasper skriver:

Det foregående årti har været meget begivenhedsrigt. 10érne har vist mig livets vidundere, men også enden på livet.

Årtiets hovedpunkter må være, at jeg har mødt kvinden i mit liv, er blevet gift med hende. Udsendt til Afghanistan af to gange, i samlet 10 måneder, hvilket har lært mig mere modenhed, ydmyghed, taknemlighed for vores tryghed og frihed, som ikke har været gratis.

Det har også skænket mig livets største vidundere. Da min hustru og jeg fik trillinger, som fik en hård start på livet, men som i dag er glade og dejlige børn. Der især elsker julen.

LK-Sikring blev til, som til sommer har eksisteret i fire år. En lille drøm der hurtigt udviklede sig til virkelighed.

Her tirsdag aften den 3. december. Når minderne om 10érnes eventyrer kommer frem, står et ord stjerneklart *TAK* Tak til min fantastiske hustru. Tak til mine børn, for at I valgte at blive en del af mit liv. Tak til familien. Tak til vennerne. Tak til jer alle, med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår, samt nyt årti.

Annonce

Fra 2022 til 2030

Det forestående årti glæder jeg mig til. Jeg vil forsat huske mig selv på de gode ting i livet, opleve det med min lille familie, og forsøge at holde lidt mere ferie med dem.

Jeg vil forsøge at udleve flere af mine drømme og interesser. Tiden må vise om det bliver muligt. Vigtigst af alt, skal der være plads til familien.

LK-Sikring vil stadigt agere på fuldtid, ordrebogen er fyldt godt op det næste års tid.

Jeg håber, at vi i Danmark vil blive bedre til at passe på hinanden, og ikke altid tage offerrollen og gå ud fra andre mennesker vil os det ondt. Jeg er personligt stor beundrer af politibetjente, soldater, læger, og andre der stadig rejser ud i verdenen og hjælper, selvom det kan koste deres eget liv. Dem må vi ikke glemme, hvis de får brug for hjælp. Anerkend dem og sig tak.

Miljøet og globalopvarmning vil helt sikkert fylde endnu mere end før, og derfor forventer og forbereder jeg mig selv på at der skal ske nogle store forandringer personligt, men også i vores måde at leve på i dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce