Annonce
Ugeavisen Bramming

Luna hjælper Mogens i år

Mogens Jessing med sin helt særlige veninde: Luna, der opfordrer til at købe en lokalårbog og/eller et medlemskab af Lokalhistorisk Forening for Bramming-egnen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Lokalårbogen 2020 udkommer ved to receptioner på Egnsmuseet fredag eftermiddag den 27. november.

BRAMMING: Som alle ved, er Mogens Jessing flittig med pen, pensel, farver og nedstryger, når Bramming skal udsmykkes med både helt genkendelige lokaliteter og finurlige fantasidyr. Tydeligst ses det vel på gavlen og under Viadukten midt i byen.

Mogens Jessing er imidlertid også næsten nyvalgt formand for Lokalhistorisk Forening for Bramming-egnen, og næste fredag eftermiddag – den 27. november – er det første gang, han har formandskasketten på ved receptionen/receptionerne for Lokalårbogen 2020.

Det skal der da slås lidt på tromme for, mener Mogens, der også gerne vil have flere medlemmer i foreningen. Og derfor gik han i gang i sit kreative værksted.

Resultatet ses han på billedet her sammen med. En vaskeægte Broadway-pige med cigaret-kurven fuld af lokalårbøger. De sælges for 160 kroner stykket, eller man får et eksemplar som medlem af Lokalhistorisk Forening.

Bøgerne udgives fredag den 27. ved et par receptioner på Bramming Egnsmuseum. Grunden til, at der er to, er naturligvis coronaen. Der må nemlig højst lukkes 25 gæster ind på Egnsmuseet ad gangen, men da ingen skal snydes, holdes der to – ens – receptioner.

Ligeledes på grund af coronaen er det nødvendigt med tilmelding. Det sker senest onsdag den 25. november på tlf. 6133 1492 eller på mail: helle@hvitved.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce