Annonce
Ugeavisen Bramming

Målmand, prinsesser og Kong Gulerod

En prinsesses fingre har let ved at pynte det store fastelavnsris - når det foregår udenfor i frostgrader. Foto: Ida Rom

BRAMMING: Frosten lagde en dæmper på mange gøremål fastelavns søndag. De forskellige coronarestriktioner lige så. Men fastelavn var det, og festligt skulle det være - tænkte man hos Bramming Frimenighed. Også selv om det blev uden tøndeslagning.

- Ingen tøndeslagning, ingen forsamlinger, ingen sang. Begrænsningerne er mange i denne tid. Men heldigvis er det ikke forbudt at klæde sig ud eller samles til en helt kort gudstjeneste, siger Ida Rom fra frimenigheden:

Det er ikke let, når man er udklædt som målmand og bærer store målmandshandsker at pynte et fastelavnsris. Foto: Ida Rom

- Så søndag formiddag slog flere prinsesser, en indianer, Kong Gulerod, en målmand og flere til et smut forbi det store fastelavnsris på vej til gudstjeneste i Bramming Frimenighed. En vaskeægte superhelt var der også, fortæller Ida Rom om frimenighedens fastelavnsgudstjeneste.

- Helt nemt var det ikke at pynte det store fastelavnsris med de store målmandshandsker på. Der havde de elegante prinsessefingre det nemmere!

Fatselavnsriset pyntes. Foto: Ida Rom
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Fællesskab

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Friis-Brows & Beauty

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Graveri er i gang

Annonce