Annonce
Ugeavisen Bramming

Malurt spiller på Owen Luft

Malurt kommer på dette års store afskedsturné også til Owen Luft i Nordenskov. Pressefoto
Billetsalget til endagsfestivalen begynder som altid den første torsdag i februar – og slutter formentlig efter en time eller to, som det plejer.
Annonce

Nordenskov: Et af dansk rocks helt store bands lægger også vejen forbi stadion i Nordenskov, når der lørdag den 20. juni igen er Owen Luft Kånsert – en endagsfestival, som mange fra Bramming, Gørding og andre byer i området deltager i. Publikum kan nemlig glæde sig til at opleve Malurt live på scenen, når det gendannede band på dets afskedsturné kommer til det sydvestlige Jylland.

Det er 40 år siden, Michael Falch og kompagni sendte debutalbummet på gaden, hvorfra sangen Superlove blev det store gennembrudshit. Den og bandets mange andre ørehængere bliver der med garanti et genhør med på dette bandets definitive afslutningsturné – i hvert fald, hvis man skal tro en pressemeddelelse, som Malurt har udsendt. Bandet stiller op i den vilde Mød mig i Mørket-udgave med Christian Arendt, Peter Mors, Dia Nielsen, Pete Repete og Michael Falch.

Annonce

Lunt tøj på

Billetsalget til dette års Owen Luft begynder torsdag den 6. februar klokken 9 på udvalgte steder, blandt andre i Bramming, Grimstrup, Glejbjerg, Agerbæk og Årre. Og går det, som det plejer at gøre, så er der udsolgt i løbet af samme formiddag.

- I en del år har vi meldt udsolgt inden dagen var omme, så det er på med det lune tøj og afsted til salgsstederne, hvis man vil sikre sig en billet til koncerten, siger Hans Jørgen Pedersen, der er pressetalsmand for Owen Luft og hentyder til, at mange steder ligger folk i kø i timer forud for starten på billetsalget, for at sikre sig en billet.

Udover Malurt kommer Lukas Graham, Alpabeat, Magtens Korridorer, Poul Krebs og Johnny Madsen til Nordenskov lørdag den 20. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce