Annonce
Ugeavisen Bramming

Marianne gav sin præmie videre til julehjælp

Marianne Witt Calusen og datteren Thilde fik to minutter til at fylde en indkøbsvogn med gode julevarer. Bagefter gav de præmien til Mødrehjælpens lokalafdeling. Foto: Bruno Schultz
Annonce

BRAMMING: "Tøm Min Købmand på to minutter". Det var præmien i en julekonkurrence, som Min Købmand i Bramming og Skjern Bank i Bramming stod for op til jul. Vinderen blev Marianne Witt Clausen, som tog datteren Thilde med, da en indkøbsvogn skulle fyldes op med gode julevarer. Og det blev den så – med varer nok til, at tre personer kunne fejre jul.

Men – Marianne Witt Clausen havde allerede købt ind til jul. Hun havde slet ikke rug for de mange gode varer.

- Jeg tænkte, at der måske var nogle andre, der havde brug for hjælp op til jul. Vi havde jo købt flæskesteg og alt det andet, siger Marianne Witt Clausen.

Hun valgte derfor at donere alle varerne til Mødrehjælpens lokalafdeling, hvilket der var opbakning til hos både Min Købmand og Skjern Bank.

- Jeg var glad for at vinde noget – det er første gang i mit liv. Og det er jo ikke fordi, vi ikke er taknemmelige for præmien, men jeg tænkte, at der måske er nogle andre, som havde mere brug for det. Nogen har måske mistet job, og vi hørte, at der er mange, som har fået afslag på julehjælp i år, siger en glad Marianne Witt Clausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce