Annonce
Ugeavisen Bramming

Mathias har nu to værksteder

Mathias, der nu har ML Automobiler både i Bramming og i Andrup. Arkivfoto
Han har netop åbnet afdeling i Andrup, som kører parallelt med værkstedet på Gabelsvej i Bramming.

BRAMMING: 26-årige Mathias Løbner, ML Automobiler på Gabelsvej i Bramming, har fart på. I oktober sidste år blev han en del af den landsdækkende Automester-kæde samtidig med, at han gav forretningen en gennemgribende overhaling. Mathias overtog stedet efter Erling Friis, der havde drevet autoværksted fra adressen i mange år.

Nu har han så her i februar åbnet yderligere et værksted; nemlig i Andrup, hvor han har en svend, en lærling og en fejedreng.

- Andrup-afdelingen drives efter helt samme koncept som det her i Bramming, fortæller Mathias’ kæreste, Kathrine Mosegaard, der klarer den administrative del af virksomheden fra kontoret i Bramming.

I Bramming er der ansat to svende, en lærling og en servicemedarbejder, og selv arbejder Mathias, hvor der aktuelt er mest behov for det.

I Andrup havde Camilla fra ”Ravens Rolling Kitchen” efterspurgt et sted, hvor hun kunne stille sin foodtruck. Mathias var hurtig til at foreslå, at det kunne være på værkstedsadressen på Andrup Byvej. Han gav så sodavand til Camillas kunder, og Camilla kvitterede ved via flyers at udbrede kendskabet til ML Automobiler.

Take away på autoværkstedet. Foto: Privat

Der var stor opbakning, da ”Ravens Rolling Kitchen” var i Andrup, så Mathias og Camilla aftalte, at foodtrucken også skulle til Bramming. Det var den så forleden, og flere benyttede sig af muligheden for lækker take-away. Mathias og Camilla aftalte da også at gentage arrangementerne både i Andrup og Bramming.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Annonce