Annonce
Ugeavisen Bramming

Menighedsrådsarbejde er spændende

Darum Kirke. Arkivfoto
Alle er velkomne til orienteringsmødet mandag aften i Sognehuset.
Annonce

DARUM: Mandag den 8. juni klokken 19 er der orienteringsmøde i Sognegården i Darum om det kommende menighedsrådsvalg, der afvikles over hele landet tirsdag den 15. september.

- Vi håber, rigtig mange har lyst til at deltage i mødet, som altså ikke er et valgmøde, men en orienterings-aften, hvor det siddende menighedsråd fortæller om arbejdet, siger den nuværende formand, Anton Nielsen, Ll. Darum.

Og der er 20 års erfaring bag, når Anton Nielsen kalder menighedsrådsarbejdet både spændende og givende. Kirkelivet i Darum er da også kendt for at være både alsidigt og interessant med såvel historiske som aktuelle emner på programmet.

Kirken, kirkegården og hele vedligeholdsdelen er en af de væsentlige opgaver for menighedsrådet, som samarbejder med kirkegårdspersonalet såvel som sognepræsten om at gøre det kirkelige arbejde vedkommende for alle generationer.

Gennem de sidste 20 år har der været flere præsteansættelser, og selv om de effektueres af biskoppen, så har menighedsrådet stor taleret og indflydelse på ansættelsen. Bygning af sognehuset har også været én af de store opgaver i tidens løb, ligesom den gennemgribende renovering af den smukke, gamle præstegård har været et stort punkt på menighedsrådets arbejde den sidste halve snes år.

Til mødet 9. juni er alle velkomne. Det holdes sammen med det årlige menighedsmøde, og selv om Anton Nielsen pointerer, at det altså ikke er et opstillingsmøde, så vil han da blive glad, hvis et par stykker skulle vise positiv interesse for arbejdet i rådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Playmore er nu historie

Ugeavisen Bramming

Bryllup

Ugeavisen Bramming

Hverdagen

Annonce