Annonce
Ugeavisen Bramming

Mere end julepynt i Pianosalg!

Laif Møller Lauridsener viste sig som en yderst charmerende og smilende musiker. Foto: Tommi Larsen
Lørdag eftermiddag den 21. december kunne et veloplagt publikum for en stund erstatte julestress med en musikalsk oplevelse i Pianosalg.
Annonce

Bramming: En trio bestående af Pianosalgs ejer, bassisten Jeppe Smith-Olsen, pianisten Lars Boye og guitaristen Laif Møller Lauridsen spillede den 21. december julestressen væk for en tid. Jeppe Smith-Olsen efterlod ingen i tvivl om, at han tilhører eliten af danske basspillere, og Lars Boye demonstrerede med sit elegante og ofte muntre pianospil, hvor hans slanke fingre bogstaveligt talt valsede hen over tangenterne, at han er en af Danmarks bedste pianister.

Mens Lars Boye er en velkendt gæst i Pianosalg, så havde guitaristen, komponisten og forfatteren Laif Møller Lauridsen sin debut i Pianosalg. Han viste sig som en yderst charmerende og smilende musiker med et flot guitarspil, der ikke alene var i stil med vennen Jørgen Ingmann, men også i mange numre var på samme legendariske guitar, som Jørgen Ingmann blandt andet anvendte, da han og hustruen Grethe vandt Det Europæiske Melodi Gran Prix i 1963 med sangen ”Dansevise”. Publikum er jo vandt til Jeppe Smith-Olsens anekdoter fra musikkens verden, men her fik han sandelig konkurrence fra Laif Møller Lauridsen, som havde mange muntre minder fra sit samspil med især Wandy Tworek og Jørgen Ingmann. Ikke alene fik man altså fremragende musik, men også hele to standup-komikere!

Koncerttrioen bestående af bassist Jeppe Smith-Olsen, pianist Lars Boye og guitarist Laif Møller Lauridsen. Foto: Tommi Larsen
Annonce

Ikke så meget jazz

Musikken? Måske ikke så meget jazz, men alligevel med en jazzet undertone på de fleste numre, både når der blev spillet country, salmer eller kendte julesange, hvor de sangglade Bramming-kvinder gav deres iørefaldende bidrag. Snart optrådte de som trio, snart som duo, og alle tre havde herlige solo-numre.

I pausen gik snakken livligt ved de runde borde i selskab med Helle Mousings lækre klejner og masser af hjemmebrygget gløgg – eller køb af en af Laif Møller Lauridsens cd’er! Det hele var indrammet af Lars Bollerslevs stemningsfyldte malerier fra marsk og vade. En fin eftermiddag, hvor vist ingen fortrød, at man for en stund droppede juletravlheden!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce