Annonce
Ugeavisen Bramming

Michael Bayer Thomsen valgt som næstformand for Plastindustrien

Michael Bayer Thomsen fra Bramming er valgt som ny næstformand i brancheorganisationen Plastindustrien. Pressefoto

Michael Bayer Thomsen fra Bramming er til daglig administrerende direktør i Tistrup-virksomheden Letbek A/S. Da der forleden var generalforsamling i brancheforeningen Plastindustrien blev han valgt som næstformand. Letbek A/S er specialister i at genanvende plast fra industrien og havene, og det er den grønne agenda optager også Plastindustriens nye næstformand.

- Jeg har en stor passion for bæredygtighed og en af mine mærkesager er, at der mangler en standardisering af begrebet. Den til tider meget følelsesladede debat om plast skal vi have gjort mere faktabaseret. Vi skal tale realistisk om plast, så vi alle kan træffe gode, oplyste valg, siger Michael Bayer Thomsen i en pressemeddelelse:

- Plastbranchen står over for nogle store og spændende udfordringer, hvor der skal langt mere fokus på genbrug, genanvendelse og cirkulære løsninger. Det er temaer, som er vigtige både for Letbek og jeg selv personligt. Ved at indtræde som næstformand i vores brancheforening, så får jeg endnu bedre mulighed for at påvirke tingene i en grønnere retning. Det skal ske på en måde, så vi fortsat har en konkurrencedygtig plastindustri herhjemme.

Annonce

Michael Bayer Thomsen overtager posten som næstformand efter Claus Lykke. Bestyrelsesformand er fortsat Søren Ulstrup.

Michael Bayer Thomsen er 44 år, bosat i Bramming sammen med sin hustru og to døtre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

BB i Jyllandsserien

Ugeavisen Bramming

I det grønne rige

Annonce