Annonce
Ugeavisen Bramming

Minus 27,7 kilo på fire måneder

Nej - det koster ikke mere at spise godt med grøntsager, og de her edame-bønner er jeg blevet helt vild med, siger Michael, der sammen med fru Pernille er blevet skarp til at gi' maden et sundt tvist. Foto: Kirsten Enevoldsenb
Michael Gregersen fylder tallerkenen anderledes end for et halvt år siden, og han er ikke nær så forpustet som tidligere: Jeg bliver ved til august!

BRAMMING: 27,7 kilo. Det tal lader vi lige stå, mens vi glæder os sammen med 47-årige Michael Gregersen, hans kone Pernille og 12-årige søn, Lukas. Det er nemlig en 27,7 kilo lettere mand og far, de i november fik hjem fra livsstilshøjskolen Gudum ved Lemvig, hvor han stemplede ind i sommer.

-Jeg meldte mig til det lange kursus på 19 uger, og jeg har afgjort fået indarbejdet nogle gode vaner, selv om coronaen ødelagde nogle rutiner for os, siger Michael, der retur i Bramming hurtigt blev fast inventar i fitnesscentret ”pulsn” på N.A. Jørgensens Plads.

-Men nu har coronaen også ødelagt den ellers så dejlige morgen-rutine. I stedet består min daglige motion så af nogle ekstra gå-ture med bomuldshunden Lotus – og tillige ofte en tur rundt på egnen på to hjul, siger Michael, der med sin nye slankekurs – og ikke slankekur – har overhalet diverse ugeblades tilbagevendende slankeråd her i januar.

Annonce

Justering af kostvaner

Michael har fået justeret sine kostvaner – godt støttet af fru Pernille. Køleskabet indeholder langt mere salat, revne gulerødder og grøntsager end for et år siden. Edame-bønner er blevet Michaels foretrukne snack, og hans gamle last med is både først og sidst er et helt overstået kapitel.

Daglige madvaner

Morgenmad: Spiser jeg først efter træning/gåtur/cykeltur. Jeg spiser A38 med müsli, men har droppet ægget.

Frokost: Svinger lidt, men to-tre skiver bager-rugbrød. Ingen smør. Magert pålæg og altid en skive med fisk. Hertil en pepsi-max.

Aftensmad: Helt almindelige, normale retter, men sundere lavet og ingen eller kun meget lidt sovs, - og så er tallerkenen godt fyldt med salat og grøntsager.

Michaels kommentarer: Jeg spiser faktisk meget – men det er anderledes sat sammen end før. Desuden har vi nu altid rester i køleskabet. Jeg er ikke længere familiens skraldespand. Jeg spiser også helt normalt, når vi er i byen – blot mindre portioner. Men mæt bliver jeg, og hvor jeg før tog tre stykker lagkage til en fødselsdag, nøjes jeg nu snildt med et.

-Jeg kan sådan set sige, at intet er forbudt, og jeg sulter aldrig. Vi har ændret lidt på retterne, og vi laver mad på en sundere måde. Maden skal ikke sejle i fedt under tilberedningen. Antiinflammatorisk hedder det – det er blevet min nye livsstil. Flere grøntsager, mere fedtfattigt kød og så godt som ingen sovs, men decideret lavet om på kosten, det har vi ikke.


Jeg kan sådan set sige, at intet er forbudt, og jeg sulter aldrig. Vi har ændret lidt på retterne, og vi laver mad på en sundere måde. Maden skal ikke sejle i fedt under tilberedningen. Antiinflammatorisk hedder det – det er blevet min nye livsstil. Flere grøntsager, mere fedtfattigt kød og så godt som ingen sovs, men decideret lavet om på kosten, det har vi ikke.

Michael Gregersen


-Jeg kan også – og med glæde – fortælle, at jeg ikke har ondt i kroppen som tidligere. Jeg bliver ikke nær så forpustet som før og går uden besvær hurtigere. Kort fortalt har mit helbred haft rigtig godt af at smide den overfrakke på de godt 27 kilo, fortæller Michael, der også er begyndt i sit gamle flex-arbejde i Holsted igen.

Annonce

Klar til byfesten

Og så holder han fast – helt fast – i målsætningen fra i sommer: Jeg vil se, hvor langt jeg kan nå på ét år, så jeg fortsætter mine gode vaner frem til august. Her har jeg jo lovet Mads at gi’ en ekstra hånd med ved byfesten. Og det holder jeg!

Som alle Bramming-børn oplevede i december var det også en ny julemand, der lagde vejen forbi Vandtårnet i december. Det bliver det også om 11 måneder. Det bliver nemlig ”den gamle” julemand model slimline.

Ser Michael tilbage på de fire måneder på Gudum, så erklærer han ligeud, at han har fået det ud af det, han ville: Nye vaner – arbejdet helt ind under huden: Lidt ærgerligt, at coronaen sidst på efteråret smadrede de mange sociale aktiviteter, som jeg også var rigtig glad for. Men det kunne/kan ingen jo holde for.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Stolthed

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Mændene flokkedes om Arnes Velo Solex

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hunderups Efterårsmesse var en bragende succes

Ugeavisen Bramming

Fjernvarmeværk skal have nye vedtægter – igen

Ugeavisen Bramming

Jonas Jeppesen fra Vong vender tilbage til vikingerne

Ugeavisen Bramming

LA-spids: - Vi skal selv tage større ansvar

Ugeavisen Bramming

Krimiforfatter på biblioteket

Ugeavisen Bramming

Vækstpulje spreder penge

Ugeavisen Bramming

Fritidscenter klar med ny OL-disciplin: Klatrevæg klar til indvielse i Bramming

Ugeavisen Bramming

Musik og debat om Højskolesangbogen

Ugeavisen Bramming

Se og smag på Bents Dexter-kvæg

Ugeavisen Bramming

Skechers sponsorerer Taekwondo klubben

Ugeavisen Bramming

Hvem bliver den første på Jægervænget

Ugeavisen Bramming

Til 20 års jubilæum for Ejners sten

Ugeavisen Bramming

Forsamlingshus har god udlejning

Ugeavisen Bramming

Postorkestret spiller i foyeren

Ugeavisen Bramming

Op i gear

Ugeavisen Bramming

Landsbyparken indviet med maner

Ugeavisen Bramming

Idéforum med på messe i Hunderup

Ugeavisen Bramming

Stephanie er ene pige på værkstedet

Ugeavisen Bramming

Bæredygtighed på revy-menuen

Ugeavisen Bramming

Astrid har en snegl som kæledyr

Ugeavisen Bramming

Første projekt på frisatte skoler: Dyrskue samler elever på tværs af klasser

Annonce