Annonce
Ugeavisen Bramming

Misforståelse om pris

Det er åbenbart svært at kende forskel på Darum Idrætsforening og Darum Fritidscenter. Det var tilfældet for Andelskassen, der ved en fejl fik udråbt Darum Fritidscenter som modtager af Sammen kan vi mere-prisen i 2021. Foto: Martin Wilde
Simpel misforståelse er årsag til, at Darum Fritidscenter forkert blev udråbt som prismodtager.

Darum: - Goddag og tillykke.

Nogenlunde sådan lød det i telefonen, da Ugeavisen for et par uger siden ringede til centerleder Anette Møller i Darum Fritidscenter. Avisen ville høre, hvad de 15.000 kroner skulle bruges til, som Darum Fritidscenter ifølge en pressemeddelelse fra Andelskassen var blevet tildelt, da Andelskassen uddelte dette års ”Sammen kan vi mere”-prisen. ”Darum Fritidscenter, der med sine 80 frivillige tilbyder idræt og aktiviteter for alle aldre” hed det i begrundelsen i pressemeddelelsen.

Der var bare en lille fejl. Det var ikke Fritidscentret men Darum Idrætsforening, der fik tildelt prisen. Der var sket en misforståelse, da pressemeddelelsen blev skrevet.

- Vi har ellers været trofast kunde i Andelskassen i mange år. Vi havde også Andelskassen som sponsor, men de stoppede som sponsor for to år siden, for de ville hellere bruge pengene på priser, siger Carsten Nygaard.

Beklager fejl

Han er formand for bestyrelsen i den selvejende institution Darum Fritidscenter, og han fortæller, at efter Ugeavisens opkald, kontaktede han Andelskassen, som oplyste ham om sagens rette sammenhæng. Carsten Nygaard er i øvrigt nabo til Mikkel Christiansen, som er formand for Darum Idrætsforening – der har Skjern Bank som sponsor og bankforbindelse. De to har hen over hækken begge med et smil ønsket hinanden tillykke med prisen på de 15.000 kroner. Vel vidende at det nok kun er den ene af de to, der modtager pengene.


Vi har ellers været trofast kunde i Andelskassen i mange år. Vi havde også Andelskassen som sponsor, men de stoppede som sponsor for to år siden, for de ville hellere bruge pengene på priser.

Carsten Nygaard


Ugeavisen har kontaktet Andelskassens kommunikationsafdeling, for at høre om sagens sammenhæng. I en mail beklager Andelskassen fejlen:

”25. marts 2021 udsendte Andelskassen pressemeddelelsen ”Andelskassen uddelte priser for 300.000 kr. på det årlige aktionærmøde”. Heri nævnes blandt andet modtagerne af årets Sammen kan vi mere-priserne i aktionærkreds Sydjylland. I den forbindelse skrev vi fejlagtigt, at den ene pris gik til Darum Fritidscenter, men prisen gik retmæssigt til Darum Idrætsforening, som fik overrakt nyheden i forbindelse med aktionærmødets afholdelse. Andelskassen beklager fejlen,” skiver Andelskassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce