Annonce
Ugeavisen Bramming

ML Automobiler i new look

Værkstedet på Gabelsvej har fået en overhaling, der både lysner og pynter. Et af de nye tilbud er to el-løbehjul til udlån. Også en el-cykel kan lånes hos Mathias Løbner. Foto: Kirsten Enevoldsen
Mathias Løbner er netop optaget i den landsdækkende Automester-kæde.
Annonce

BRAMMING: Kun 26 år gammel og så allerede ejer og mester af det autoværksted, han som helt ung lærling var fascineret af, hver gang han kørte forbi det på Gabelsvej i Bramming – på vej fra bopælen i Esbjerg til værkstedet ML Automobiler, som dengang lå på Sdr. Lourupvej i Gørding.

Det er den korte historie om Mathias Løbner, der overtog Erling Friis’ værksted 1. januar 2019 og nu er næsten færdig med en gennemgribende renovering af stedet, der nu hedder ML Automobiler og netop er blevet medlem af den landsdækkende kæde Automester.

Både værksted, vaskehal og medarbejdere – der foruden Mathias selv omfatter tre svende og en lærling - er flyttet med fra Gørding, og på fredag eftermiddag markeres den både renoverede og udvidede vaskehal med et åbent hus-arrangement, hvor al bilvask er gratis.

- Vaskehallen er forlænget, så store kassevogne nu også kan benytte den, ligesom vi har gjort lidt ud af det nye venterum ved siden af. Her serveres kaffe eller cacao, og på en lille fjernsynsskærm kører en videofilm, der fortæller om ML Automobilers forskellige tilbud, fortæller Mathias, der servicerer og reparerer alle former for biler.

Vaskehallen, der har skånsomme børster, er både renoveret og forlænget, så også kassevogne kan komme ind. Foto: Kirsten Enevoldsen


Vaskehallen er forlænget, så store kassevogne nu også kan benytte den, ligesom vi har gjort lidt ud af det nye venterum ved siden af. Her serveres kaffe eller cacao, og på en lille fjernsynsskærm kører en videofilm, der fortæller om ML Automobilers forskellige tilbud.

Mathias Løbner


På siden af de syv lånebiler, der er til rådighed for kunderne, fortæller logoet E+, at ML Automobiler også servicerer og reparerer både hybrid- og el-biler:

-  Jeg prøver på at have så alsidige tilbud som muligt, siger Mathias, der suser rundt på ét af de el-løbehjul, der også stilles til udlån for kunderne og som kan køre fra Bramming til Gørding og retur på én ladning.

I venterummet kan man, mens man venter og får sig en kop kaffe eller cacao, blive opdateret på, hvilke tilbud ML Automobiler har. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Ugeavisen Bramming

Julemarked aflyst

Annonce