Annonce
Ugeavisen Bramming

Når et indbrud går galt

Et indbrud i Ribe viste sig at være aftalt mellem tyven - en 35-årige mand fra Bramming - og villaejeren. Arkivfoto Michael Bager
En sag fra Bramming og Ribe om et simpelt indbrud udviklede sig noget anderledes, end anmelderen havde forestillet sig.

Bramming / Ribe: En 45-årig mand fra Ribe er rigtig ked af at have haft indbrud. Bare ikke ked af det på den måde, indbrudsofre almindeligvis oplever situationen. Men nok mere en ærgrelse.

Den 45-årige mand anmeldte i februar i år, at der havde været indbrud i hans villa i Ribe. En patrulje kunne også konstatere, at der var knust en rude i en dør. Fra villaen var der forsvundet designlamper og mærkevare elektronik til en værdi af over 100.000 kr.

Syd- og Sønderjyllands Politi indhentede i forbindelse med den videre efterforskning blandt andet videoovervågningen fra en nærliggende virksomhed. Her påkaldte en forbipasserende bil med trailer sig opmærksomheden. Politiet fandt frem til ejeren, en 35-årig mand fra Bramming, og ransagede hans bopæl. Det viste sig, at de fleste af tingene fra indbruddet befandt sig der, og manden erkendte også indbruddet.

Men der stoppede sagen ikke. For efterforskningen af tyven viste også, at han havde haft kontakt med ejeren af villaen, og at indbruddet var aftalt de to imellem.

Det har både anmelderen og den 35-årige mand nu tilstået.

Ejeren af villaen i Ribe er sigtet for forsikringsbedrageri og falsk anmeldelse, mens den 35-årige fra Bramming er sigtet for medvirken til bedrageri. Sagen er nu overdraget til anklagemyndigheden, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse. /mw

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce