Annonce
Ugeavisen Bramming

Næstsidste ja til Rema1000

Nu mangler kun byrådets endelig godkendelse, før Rema1000-byggeriet ved indkørslen til Bramming fra nord kan gå i gang. Arkivfoto: Martin Wilde
Plan- og Miljøudvalget sagde mandag ja til den skitserede løsning for byggeriet af Rema1000 på hjørnet af Gabelsvej og Kirkeborvej. Nu mangler kun byrådets endelige godkendelse - formentlig om to uger - før byggeriet kan gå i gang.

Bramming: - Det bliver en formsag. For byrådets to største partier står bag beslutningen.

Sådan siger Karen Sandrini (S), udvalgsformand for Esbjerg Kommunes plan- og miljøudvalg. På  udvalgets møde mandag godkendte udvalgsmedlemmerne, at byggeriet af en Rema1000-butik på hjørnet af Gabelsvej og Kirkebrovej kan gå i gang, efter en høringsperiode på otte uger er overstået.

Det, udvalget godkendte, var en lokalplanændring, så området overføres fra landzone til byzone og at der på den ene halvdel af området må opføres en butik, mens der på den vestlige del af området anlægges et regnvandsbassin, som skal tage det vand, der kan komme ved oversvømmelser. I forbindelse med høringsperioden er der indkommet tre indsigelser, som har givet anledning til nogle tekniske justeringer, som det hedder i sagsfremstillingen til udvalgsmødet.

Annonce

- Det er en sag, der har haft en lang sagsgang, fordi området er oversvømmelsesområde. Så vi skal være sikre på, at der ikke kommer oversvømmelser på området. Bygherre ønsker området opdelt, så den ene halvdel ikke kan benyttes til andet end grønt område og et oversvømmelsesbassin. Der skal også være fokus på biodiversitet, forklarer Karen Sandrini.

Skal endeligt godkendes i byrådet

Nu venter der så kun den endelige godkendelse i byrådet, før byggeriet kan gå i gang. Det forventer Karen Sandrini vil ske på næste byrådsmøde, mandag den 21. juni. Og  her forventer Karen Sandrini ikke, der sker nogle ændringer.

- Så, når byrådet har sagt ja, så kan de gå i gang med at bygge, siger Karen Sandrini.


Når byrådet har sagt ja, så kan de gå i gang med at bygge.

Karen Sandrini
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

I det grønne rige

Ugeavisen Bramming

Plastik i naturen

Annonce