Annonce
Ugeavisen Bramming

Ni rækkehuse i St. Darum er udlejet

De 14 udlejnings-rækkehuse ligger roligt og fredeligt – og alligevel tæt på byen i gå-afstand til for eksempel skole, fritidscenter og sportsfaciliteter. Kløvermarken foran på billedet er der endnu ikke dispoenet over, men byrådsmedlem Karsten Degnbol (V) oplyser, at her kan udstykkes fire almindelige parcelhusgrunde som hver i byggemodnet stand er kalkuleret at koste 280.000 kroner. Foto: Kirsten Enevoldsen
Endnu mangler der at blive tegnet lejekontrakt på fem fire værelsers huse i Skråtoften.
Annonce

ST. DARUM: Indbyggertallet i St. Darum er – alt andet lige – på vej op. Af de 14 spritnye to- og fireværelsers familie-rækkehuse i Skråtoften er de ni allerede udlejet – her en lille måned efter, at der blev åbnet for udlejningen. Hvor mange personer, der så flytter ind i hvert hus, er der ikke overblik over.

Det er Vejen Byggeselskab under administrationsselskabet BOVIA i Kolding, der har opført de fine lyse rækkehuse, som ligger parallel med Østertoften lidt tilbagetrukket fra Gl. Darumvej og ikke langt fra de grønne områder over mod Videkærvej.

Den fem huse, der endnu ikke er skrevet lejekontrakt på, er alle fire værelsers boliger på 115 kvm., oplyses det hos BOVIA.

Der er endnu ikke overblik over, hvor mange af tilflytterne, der kommer ”helt udefra” og hvor mange, der er fra Darum eller nærmeste omegn. Det vurderes dog, at der er tale om en blanding, men interessen fra lokale, der ser sig om efter en mindre bolig, har været ”ganske pæn”.

Før de underskriver en lejekontrakt, skal de dog som oftest have afhændet deres nuværende bolig.

De 14 lejeboliger er etableret efter ønske ikke mindst fra Darum Lokalråd, som længe har ønsket udbuddet af lejebolig-muligheder øget i deres landsby.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce