Annonce
Ugeavisen Bramming

Niels med bruden og servitricen

Det er om at finde både en forklaring og en grimasse, der ka’ passe her under bryllupsfesten i forsamlingshuset. Fra venstre er det Esben Alslev Lauridsen som brudgom, Iris Schack som brud, Anne Meik som servitrice og Kristina Linneberg Storm som forsamlingshusets kogekone. Foto: Carsten Vilster
Amatørscenen Gadespejlet opfører forrygende farce tre dage i februar.
Annonce

BRAMMING: De fleste af os kender det: Man er i tvivl. Er det nu den rigtige kro eller det rigtige forsamlingshus, du er mødt frem til fest i? De fleste opdager det dog, hvis kursen skal ændres.

Niels Mogensen opdager det imidlertid ikke. Og det er straks værre. Meget værre, for han er selveste brudgommen. Ja, det skulle såmænd nok være gået alligevel, hvis ikke det var fordi.....

Vi er i Blæsstrup Forsamlingshus, hvor den trivelige kogekone Erna Svendsen regerer, og gæsterne betjenes på venligste vis af servitricen Rita.

Hende møder Niels som den første. Det vil sige - de har mødt hinanden før - helt præcis en nat for længe siden. Rita bliver med det samme nyforelsket og kan ikke vente med at fortælle, hvad der kom ud af den nat...

Niels bliver panikslagen og forbyder hende på det bestemteste at nævne et ord - specielt når hans kone sidder lige inde ved siden af. Men Rita er fortabt, forelsket og fuldstændig umulig! Og så er gode råd dyre.

Forklædt som serveringspige forsøger Niels at skaffe sig af med Rita, konen og familien, så ingen får anelse om noget som helst… Herefter følger den ene vanvittige begivenhed den anden.

Og selvfølgelig bliver hans kone, der ikke er hans kone, konfronteret med Rita - og det er jo ikke så galt, bortset fra, at hans kone - som er hans kone - bliver konfronteret med hans kone, der ikke er hans kone……

Kan læseren følge med?

Ovenstående er skelettet i handlingen i Gadespejlets vinterstykke ”Fest i Forsamlingshuset”, der er en farce af Knud Erik Meyer Ibsen, som opføres af 12 lokale amatørskuespillere fra Bramming og Grimstrup tre gange her i februar.

Første gang er onsdag den 12. på Blichers Kro i Tjæreborg, hvor man kan gøre en aften ud af det og indlede med en omgang barbecueben med det hele, før der blændes op for teaterstykket. Tilmelding til spisning skal ske hos Blichers Kro.

Søndag eftermiddag den 16. februar er det på Mødestedet i Skolegade i Bramming, det foregår, og sidste opførelse er i Grimstrup Forsamlingshus torsdag aften den 20. februar, hvor der i pausen serveres kaffe/the med kage. Her er tilmelding til Mie W. Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce