Annonce
Ugeavisen Bramming

NU – nyt tilbud i Nørregade

Christina Andersen Stier i NU-klinikkens træningslokale. Foto: Privat
Christina Andersen Stier sagde sit job op for at få hverdagen med handicappet barn til at hænge sammen.
Annonce

BRAMMING: NU. Det er navnet på et helt nyt terapi-tilbud på Bramming-egnen. Klinikken NU ligger i Nørregade 10 i Bramming, og det er 41-årige Christina Andersen Stier, der driver den.

NU tilbyder kropsterapi, medicinsk yoga og mindfulness til mennesker i alle aldre, til folk med kroniske smerter og til personer, hvor angst eller stress har snuppet livskvaliteten og nu blokerer for at komme videre i livet. Og selv om det ikke er helt mundrette begreber, Christina underviser i på hold med maks. 10 personer, så understreger hun, at der er evidens – det vil sige videnskabelige beviser - for, at den egen-indsigt og de værktøjer, hun giver fra sig, faktisk afhjælper mange af de gener, som ødelægger hverdagen for så mange.

Selv er hun sygeplejerske-uddannet og har arbejdet i sundhedssektoren de sidste 20 år. Christina er gift med tømrermester Karsten Andersen Stier, Tømrerhuset ApS i Bramming. Sammen er de forældre til tre børn på fire, syv og ni år, og ved fødslen af ældstebarnet, Søs, greb skæbnen ubarmhjertigt ind.

Annonce

Født 11 uger før tid

- Vores datter blev født 11 uger for tidligt. Vi fornemmede tidligt, at noget var galt, men først flere år senere blev den medfødte hjerneskade diagnosticeret. I dag er hun ni år og så skadet, at hun kun kan klare to timers daglig skolegang. Det griber naturligvis voldsomt ind i vores hverdag som familie, så jeg sagde mit arbejde på sygehuset op, fortæller Christina, som det dog lykkedes for at tage den ét-årige uddannelse til kropsterapeut i Odense. I forvejen var hun uddannet som børneyoga- og mindfulness instruktør.

Disse tre uddannelser oveni sygeplejefaget viste sig at indeholde effektive værktøjer over for deres datters handicap, og det gav skubbet til, at Christina nu er selvstændig terapeut med klinik i Nørregade 10, hvor hun har åbent for behandling og træning 15 timer om ugen.

På hjemmesiden www.nuligenu.dk beskriver hun mere detaljeret det nye Bramming-tilbud.

Træningslokalet ”dækket op” til kunderne. Foto: Privat
Annonce

Ikke tilskudsberettiget

- På sigt rykker jeg også gerne ud til firmaer, institutioner eller andre steder, hvor man gerne vil prøve kropsterapi, mediyoga eller mindfulness for at lære nogle teknikker til at håndtere stress, angst, smerter eller andet, der underminerer arbejdsglæden og livskvaliteten.


På sigt rykker jeg også gerne ud til firmaer, institutioner eller andre steder, hvor man gerne vil prøve kropsterapi, mediyoga ellermindfulness for at lære nogle teknikker til at håndtere stress, angst, smerter eller andet, der underminerer arbejdsglæden og livskvaliteten.

Christina Andersen Stier


- Desværre er kropsterapi og mediyoga ikke – som i Norge og Sverige - anerkendt som tilskudsberettiget her i landet. Det er dog muligt at få tilskud via visse sundhedsforsikringer, siger Christina og understreger, at det er helt essentielt for krop og psyke at komme i kontakt med åndedrættet, så man kan mærke sig selv og få ro på.

-Og jeg har mange metoder til at hjælpe mennesker med netop det, siger Christina, der allerede har 50-60 igennem til kropsterapi og er godt i gang med de to første hold i mediyoga.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce