Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny bestyrelse i forsamlingshus

Bjarne Rose har i mange år været en yderst aktiv person i kredsen omkring Ålbæk Forsamlingshus - her ses han i færd med at bære kartofler ind til en fællesspisning i 2018. På generalforsamlingen forleden stillede han ikke op til genvalg til bestyrelsen. I stedet blev Anette Johansen valgt. Arkivfoto: Martin Wilde
Annonce

Ålbæk: 2019 blev et noget anderledes år i Ålbæk Forsamlingshus. Et stor indbrud, hvor tyve rendte med en god del af køkkenmaskinerne, gav meget arbejde til de frivillige i foreningen, som ejer og driver huset. Men året bød også på øget udlejning og stigende medlemstal.

Det fortalte formand Niels Brink, da der forleden var generalforsamling i Ålbæk Forsamlingshus. Her sagde bestyrelsen også farvel til det mangeårige bestyrelsesmedlem Bjarne Rose, som selv havde valgt at stoppe på grund af følgerne af en sygdom.

- Uden hans fantastiske og engagerede indsats generelt, som sekretær og specielt hans ihærdige arbejde med at hente penge til fornyelse og renovering i form af tilskud fra fonde, havde forsamlingshuset ikke set ud, som det gør i dag, sagde formand Niels Brink.

Annonce

Ny bestyrelse

Der var genvalg til Niels Brink, Kirsten Risum, Arne Nordby og Preben Østergaard. Til den ledige bestyrelsespost efter Bjarne Rose blev Annette Johansen valgt. Brian Vedsted fra ålbæk blev valgt som førstesuppleant og Kim Schmidt fra Porsholt som andensuppleant.

Bestyrelsen består herefter af Niels Brink Nielsen fra Allerup, Anja Pedersen fra Ålbæk, Jens Strandgaard fra Allerup, Kirsten Risum fra Vong, Arne Sørensen fra Ålbæk, Carsten Pedersen fra Agerbæk, Arne Nordby fra Allerup, Preben Østergaard fra Sadderup og Annette Johansen fra Vong.

Regnskabet for 2019 viste et overskud på 6.000 kroner, efter der var hensat 25.000 kroner til renovering i det følgende år – som altså er i år, 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Ugeavisen Bramming

Vi glæder os allerede

Annonce