Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny bog fyldt med fest og farver

Farveorgie til en glad sommerfest. Foto: Irene Hunderup
Irene Hunderups ”Blomster til festlige dage” er et sandt fyrværkeri af inspiration og ideer til alle slags fester.
Annonce

Bramming: Hun har gjort det igen – blomsterpigen fra Bramming. Med ”Blomster til festlige dage” udgiver Irene Hunderup Nielsen nu sin femte bog med ideer og inspiration til, hvordan man med blomster og naturens materiale i bredeste forstand kan peppe omgivelserne op ude som inde.

I ”Blomster til festlige dage” skaber Irene Hunderup fest og farver, duftende stemning, glade og smagfulde rammer til enhver fest. Og i sine inspirationsfif tager hun systematisk afsæt i festens anledning eller festens midtpunkt, ligesom hun bruger årstidens farve- og blomsterudvalg til udfoldelserne.

Er det en jagtmiddag, en konfirmation, en tøsefrokost, jubilæum i kortklubben, barnedåb i lyserødt eller et studentergilde for fuld udblæsning? Anledningen sætter dagsordenen, og det lige fra dørpynt over hyggen rundt i huset og til buffetbordet og borddækningen.

Studenterfestens buffet. Foto: Irene Hunderup.

Hele farveskalaen bruges her i sommermånederne, når studenterne springer ud og bryllupsklokkerne bimler. Er det ved vintergække-tide er det diskret hvidt, der pryder bordet i vaser og potter eller kunstfærdigt kreerede dekorationer med træ og oasis som udgangspunkt.

Den 145 sider lange bog, som kan købes i boghandelen til 248 kroner (forlaget Kahrius), er overdådigt fyldt med farvefotos, smukt sat op på kvalitetspapir og med hardcover.

Det er helt enkelt umuligt ikke at komme i godt humør, fest- såvel som hverdags-humør, når man ser det mylder af ideer og kreative påhit, Irene Hunderup disker op med. Bogen fortæller næsten – ligesom de fire tidligere fra hendes hånd, at hun slet ikke kan lade være med skabe og fryde sig over de muligheder, blomster og natur byder på.

For første gang går Irene Hunderup så et festskridt videre, idet hun har suppleret festblomster-bogen med 11 forskellige personlige festsange – nogle mere talentfulde end andre. Også her gælder, at de snildt kan bruges som inspiration og som udgangspunkt for en mere personlig sang, uanset om festen nu er et guldbryllup, en konfirmation, en golfspillers runde dag eller andet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce