Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny kvægkonsulent kommer fra Bramming

Line Christensen fra Bramming er fra den 1. oktober ansat som kvægkonsulent hos Syddansk kvæg. Pressefoto
Annonce

BRAMMING: Syddansk Kvæg har pr. 1. oktober ansat 31-årige Line Christensen fra Bramming som ny kvægkonsulent. Hun er uddannet landmand, jordbrugsteknolog og professionsbachelor og har hele vejen igennem uddannelse og praksis haft fokus på kalve og malkekvæg.

-Jeg fandt min hylde tilbage i gymnasietiden, hvor jeg kom på grøn linje og fandt ud af, at jeg skulle arbejde med landbrug. Her var noget, jeg var god til. Jeg har en meget praktisk tilgang til tingene og skal helst ud og omsætte teorien til hverdag - helt ude på staldgangen. Jeg trives bedst i gummistøvler og med bare tæer, fortæller Line Christensen i en pressemeddelelse.

Den praktiske tilgang på staldgangen kommer også til udtryk i Lines Christensens forhold til udenlandske landbrugsmedarbejdere. Hun har god erfaring med at undervise udenlandske medarbejdere i fagligt dansk, som de kan bruge direkte i det daglige arbejde på bedriften.

Line Christensen er opvokset på en gård og bor på en landbrugsejendom ved Bramming, hvor familien driver en større mælkeproduktion. Hun til Syddansk Kvæg kommer fra en lignende stilling hos Velas Kvæg, hvor hun har været ansat det seneste 1½ år. Hos Syddansk Kvæg bliver hun en del af et team på ni medarbejdere i SLF-huset i Vojens. /mw

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Annonce