Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny leder på Friskolen i Bramming

Tak for en fin velkomst, sagde Friskolens nye leder, Jakob Fischer-Nielsen. Bag Jakob ses viceskoleleder Susanne Hegaard Madsen, og lærer Tove Mortensen, der spillede til de to morgensange. Foto: Kirsten Enevoldsen
Jakob Fischer-Nielsen blev budt velkommen af klapsalver, morgensange og fadervor.
Annonce

BRAMMING: Friskolen Bramming fik ny leder med maner, da de 135 elever og skolens personale klappede ham velkommen under åben himmel og til akkompagnement af fuglefløjt og lidt senere et par fællessange og fadervor.

”Kloden har mange forskellige slags”, sang eleverne, og den nye leder, 46-årige Jakob Fischer-Nielsen, der kommer fra Lukas-Skolen i Vejle, takkede bevæget og glad for at få sit ønske opfyldt om at fungere som leder på en skole, hvor nærhed er kodeordet:

- Her på Friskolen bliver alle børn set. Vi vil hinanden, og vi vil behandle hinanden godt, så vi alle i fællesskab kan smile til verden og ha’ en dejlig skoledag. Hver dag, sagde Jakob Fischer-Nielsen og sluttede af med at fortælle, at han nu har lært alle lærernes navne:

- Min ambition er, at jeg også vil lære alle jer at kende ved navn. Så må vi se, om jeg lykkes med det, sagde Jakob, som eleverne hurtigt kom på fornavn med.

Det var viceskoleleder Susanne Hegaard Madsen, der ledede morgensamlingen, hvor hun fortalte om pinsens komme som et lys i mørket og tillige havde et lille flag med i anledning af kirkens fødselsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Playmore er nu historie

Ugeavisen Bramming

Bryllup

Ugeavisen Bramming

Hverdagen

Annonce