Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny leder til Darum Børneby

Torben Mørup – fotograferet i anledning af sin 60 års fødselsdag. Foto: Arkiv
Torben Mørup fratræder på grund af alder, og processen med at finde den helt rigtige afløser til den specielle stilling er nu i gang.
Annonce

DARUM: Darum Børneby skal igen have ny leder. Det bekræfter skolechef Bo Meldgaard, om end stillingen endnu ikke slået op.

Skoleleder, Torben Mørup, der kom til Darum i forbindelse med den store ledelsesrokade inden for skolevæsenet for et par år siden, har opsagt sin stilling per. 15. november på grund af alder. Han har i sit skoleliv haft mange væsentlige stillinger; bl.a. en årrække på Kvaglundskolen og Auraskolen med afdelinger i Hjerting, Sønderris og Bryndum.

Lederstillingen i Darum Børneby er ikke helt almindelig i det esbjergensiske skolevæsen. Darum Børneby har nemlig sin egen struktur, idet den dækker hele børnespektret, der omfatter børnehave, SFO, fritidsklub og skole;

- Skolen – fra 0. til og med 6. klasse, og ledelse af skolen fylder meget i stillingen. Vi søger derfor også en lærerudannet person, men det er et absolut must, at vedkommende magter at være leder også for de andre afdelinger i Børnebyen, siger skolechefen, der har haft et indledende møde med skolebestyrelsen. Senere holdes møder med repræsentanter for alle faggrupper i Børnebyen for at få ansættelsesprocessen skudt i gang.

- Der bliver også repræsentation fra alle Børnebyens afdelinger i ansættelsesudvalget til sin tid, og det er vigtigt at gøre forarbejdet ordentligt og bruge den fornødne tid til det.

Børn & kulturforvaltningen bruger interne rekrutteringskonsulenter i processen, og især kravet om, at lederen skal kunne favne bredt stiller store krav til forventningsafstemningen, men endnu er der ikke lagt en tidsplan for forløbet, siger Bo Meldgaard.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce