Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny privatrådgiver i Skjern Bank

Flaget kom frem, da David Fogh kunne sætte skiltet privatrådgiver på skrivebordet i Skjern Bank. Privatfoto
David Fogh bor kun et stenkast fra sin arbejdsplads.
Annonce

BRAMMING: Efter et år som finanstrainee i Skjern Bank kan David Fogh nu kalde sig privatrådgiver. Finanstrainee-uddannelsen består af skiftevis praktisk arbejde og skoleforløb, og efter sidste og afsluttende eksamen i december 2020 kan David nu skifte trainee-titlen ud med titlen privatrådgiver.

David er oprindelig uddannet inden for ejendomsmæglerbranchen, men fik interesse for bankfaget, og muligheden for at skifte spor opstod, da Skjern Bank i Bramming godt kunne bruge en trainee.

Kort efter jobskiftet flyttede David, der er født og opvokset i Bramming, også tilbage til hjembyen sammen med sin kæreste. Fordelen ved at flytte hjem til Bramming er - udover at bo blot et stenkast fra sit arbejde - også at være en lokal rådgiver for de kunder, som David rådgiver i hverdagen. Især i en lokalbank som Skjern Bank, hvor den personlige relation er vigtig, og hvor man kender hinanden.

I sin fritid er David fodboldtræner og selv ivrig håndboldspiller.

David Fogh fortsætter i Skjern Bank, og selv om finanstraineeuddannelsen er i hus, er det ikke slut med videreudvikling. Planen er at videreuddanne sig hos Finanssektorens Uddannelsescenter, hvor David til sommer starter på et forløb, som hedder ”Den kompetente rådgiver”. En uddannelse som lægger endnu et lag på den viden og rådgivning, han praktiserer til dagligt i Skjern Bank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kun 10 i kirken

Ugeavisen Bramming

Nørderi

Annonce