Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny supermarkedskæde: Coop 365 åbner til februar

Coop 365 Bramming. Foto: Tue Fiig
Til februar åbner Coops nye kæde af supermarkeder, Coop365, en butik i Bramming.

Bramming: Danmarks nye kæde af lavprissupermarkeder, Coop365, kommer til byen.

Butikken rykker ind i den snart tidligere Fakta-butik på Storegade, og butikken holder derfor lukket fra mandag d. 1. februar til og med d. 5 februar på grund af ombygning

Og når den åbner igen lørdag 6. februar kl. 8, er det som en Coop365.

Kædedirektør Thomas Nielsen fra Coop365 forklarer, at det nye butiksformat placerer sig mellem discountbutikker og kvalitetssupermarkeder.

- Vi har nu testet det nye koncept siden sommeren 2020, og der ser ud til, at vi ramt det som flere kunder ønsker sig af en moderne dagligvarebutik anno 2021, siger Thomas Nielsen.

Butikken hedder Coop365, fordi udvalget er så stort, at man kan handle færdigt alle årets dage, og salgschef Lars Højmark Pedersen forklarer, at man i efteråret testede 15 Coop365-butikker over hele Danmark, og nu tester 19 mere.

Og en af dem er altså i Bramming.

Annonce

Byens størrelse

- Tanken er, at det primært er Fakta-butikker, der laves om til Coop365, men sådan er det ikke alle steder, og vi ser også på størrelsen af de byer, vi åbner i. Her skal størrelsen af butikken gerne svare til størrelsen af den by, vi åbner i, siger Lars Højmark Pedersen.

Konkret har Coop365 butikkerne et større sortiment end Coops nuværende discountbutikker, hvor sortimentet er udvidet med 600-700 flere forskellige varer.

Coop365 har også mere end 400 økologiske varer, 10 pct. bonus på al frisk frugt & grønt, hvis du betaler med Coop app’en og naturligvis faste lave priser på alle varer i butikken.

Butikschefen

Butikschef i Coop365 bliver Torben Hansen, og både han og medarbejderne er de samme, som i forvejen er kendte fra Fakta Bramming.

Butikschef i Brammings nye Coop365 bliver Torben Hansen. Foto: Tue Fiig
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

I skovens dybe stille ro

Ugeavisen Bramming

Graveri er i gang

Annonce