Annonce
Ugeavisen Bramming

Nytårskoncert med Esbjerg Brass Band

Esbjerg Brass Band ? fotograferet i forbindelse med Esbjergs 150 års jubilæum. Foto: Niels Linneberg

Nytåret fejres i Darum Kirke søndag den 20. januar.

Annonce

DARUM: Igen afholdes der kirkekoncert i Darum Kirke for at fejre nytåret. Det foregår på søndag eftermiddag, og det er Esbjerg Brass, der giver koncert.

Esbjerg Brass Band blev stiftet i 1976 og har altid arbejdet for at spille med størst mulig kvalitet. Orkesteret bestræber sig hele tiden på at højne det musikalske niveau, b.la. gennem ansættelse af professionel dirigent, afholdelse af spilleweekender samt brug af gæsteinstruktører.

Repertoiret spænder bredt: Den seriøse, men koncertvenlige, engelske brassband musik, klassiske transskriptioner, kendte melodier i arrangementer for brassband, musicalhits, filmmusik, populære toner samt naturligvis kendte koncertmarcher.

Dansk musik indgår ofte i programmerne. Til hver koncert planlægges omhyggeligt et koncertprogram ud fra stedets akustik, koncertens formål samt ud fra særlige ønsker.

Ved Nytårskoncerten i Darum Kirke der bl.a. være musik af H.C. Lumbye, Carl Nielsen, Hubert Parry, Henry Purcell, Johan Strauss, Gustav Holst med flere.

Dirigent for Esbjerg Brass Band er Peter Vogel, som tiltrådte stillingen august 2014. Peter Vogel er uddannet i musikvidenskab på Aarhus Universitet, og har beskæftiget sig særligt med direktion. Han har dirigeret en lang række kor og orkestre i amatørmusiklivet, både symfoniorkestre og brassbands.

kivo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce