Annonce
Ugeavisen Bramming

OK efterlyser kunder, der har tanket diesel

OK efterlyser kunder, der har tanket dieselolie på OK-tanken i Bramming mellem tirsdag den 16. oktober og søndag den 21. oktober - begge dage inklusiv. Foto: Martin Wilde

Langt de fleste kunder, der tanker hos OK i Bramming, betaler med et OK kontokort. Derfor kender OK også identiteten på godt halvdelen af dem, der har tanket dieselolie og ved en fejl fra selskabets side måske fået benzin med i tanken. Men, kunder, der har betalt med dankort eller et andet betalingskort efterlyses.

Annonce

Bramming: Energiselskabet OK har først på ugen haft travlt med at kontakte de kunder, der har tanket diesel hos OK i Bramming mellem tirsdag den 16. oktober og søndag den 21. oktober. Årsagen er, at de måske har fået benzin med ned i bilens tank. 210 kunder har betalt med et OK-kontokort, og dem kender OK identiteten på.

- Vi har siden i går kontaktet dem alle. Vi har lagt besked til de få, vi ikke har kunnet få fat på. Vi har 17, der selv har kontaktet os forinden. Tre af dem har fortrudt, men 14 af dem har vi sendt bilen på værksted, siger OK's pressechef Rasmus Boserup.

Det skal du gøre

Har du tanket diesel på OK-tankstationen i Bramming mellem tirsdag den 16. oktober og søndag den 21. oktober og oplever du problemer med motoren, kan du kontakte OK på telefon 89 32 22 32.

Hvis du oplever motorproblemer, som kan relateres til, at OK har blandet benzin i dieselolien, påtager OK sig ansvaret for at udbedre skaden.

Annonce

Ring til OK

Kunder, som ikke har tanket med et OK-kontokort, kender OK ikke identiteten på. Derfor opfordrer OK bilister, der har tanket diesel hos OK i Bramming mellem den 16. og den 21. oktober og har betalt med dankort eller et andet betalingskort om at henvende sig til OK. Det drejer sig helt konkret om 238 betalinger, oplyser Rasmus Boserup:

- Vi må ikke kontakte folk, der har betalt med dankort, så derfor skal de kunder kontakte os. Indtil videre har syv af de personer meldt sig, fortæller Rasmus Boserup torsdag middag til Ugeavisen.

Hvad nu hvis skaden først viser sig efter et stykke tid?

- Vi giver garanti, hvis kunden ønsker det. Kunden skal rejse bevisbyrden, men vi giver garanti et års tid frem, lover Rasmus Boserup.

Læs også: Benzin blandet med diesel hos OK i Bramming

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce