Annonce
Ugeavisen Bramming

OL på Tjæreborg Ældrecenter

Både børn og beboere havde en hyggelig formiddag på Tjæreborg Ældrecenter, der nu er certificeret som senioridrætscenter. Foto: Kirsten Enevoldsen

Børnehavebørn deltog i både fredags-olympiaden og 50 års fødselsdagen.

Annonce

TJÆREBORG: Fredag formiddag blev Tjæreborg Plejecenter officielt certificeret som senioridrætscenter. Det skete ved et festligt arrangement i det julepyntede cafeteria, og det faldt sammen med, at plejecentret samme dag fyldte 50 år.

Børn fra Børnehusene Tjæreborg var inviteret som gæster, og de var ivrige med- og modspillere, da beboerne dyrkede stolemotion, "badminton" med balloner og fluesmækkere, curling og kast-til-dåse".

Tjæreborg Plejecenter er hermed det sjette plejehjem i Esbjerg Kommune, der i samarbejde med Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI) sætter ekstra fokus på idrætsaktiviteter til gavn og glæde for stedets beboere. Certificeringen betyder, at både medarbejdere og beboere på plejehjemmet får redskaber til i endnu højere grad at gøre idræt og bevægelse til en del af hverdagen i samarbejde med frivillige uden for centret.

Overrækkelsen af diplom blev foretaget af Thomas Ahrentz, og Nini Oksen (S) og Preben Rudiengaard, begge medlemmer af sundheds- og omsorgsudvalget lagde vejen forbi for at deltage lidt i den festlige fødselsdag og olympiade-fredag.

Det var en rigtig festlig dag på Tjæreborg Ældrecenter. Foto: Kirsten Enevoldsen
Og her gælder det så curling for børn og voksne. Foto: Kirsten Enevoldsen
OL og fødselsdagsfest på Tjæreborg Ældrecenter. Foto: Kirsten Enevoldsen
OL og fødselsdagsfest på Tjæreborg Fritidscenter. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce