Annonce
Ugeavisen Bramming

Owen Luft aflyser også i år

Disse magiske momenter, som Owen Luft er så rig på, bliver der ingen af i år. For endagsfestivalen, der skulle have fundet sted den 26. juni i Nordenskov, er aflyst på grund af for restriktive coronarestriktioner. Arkivfoto: Martin Wilde
2000 personer må der frem til den 1. august samles til festivaler, og det er for lidt til Sydvestjyllands største endagsfestival, Owen luft Kånsert i Nordenskov. Så festivalen aflyses for andet år i træk.

Området: Der bliver ingen Owen Luft Kånsert i Nordenskov i år. Endagsfestivalen med 5.500 gæster skulle have fundet sted den 26. juni i år. Der plejer at komme publikum fra store dele af Sydvestjylland, herunder Gørding, Bramming og andre større og mindre byer, men de må blive hjemme i år, for festivalen bliver aflyst, oplyser Owen Lufts talsmand, Hans Jørgen Pedersen.

- Vi må erkende, at Owen Luft er aflyst i år. Vi skal have fuld publikum, for at det løber rundt. Med halvt publikum nytter det ikke noget.

Owen Luft i Nordenskov den 26. juni 2021 er aflyst, da nye coronarestriktioner kun tillader festivaler med op til 2000 publikummer, og der er udsolgt med 5.500 publikummer til Owen Luft. Arkivfoto: Martin Wilde

Sådan siger Hans Jørgen Pedersen efter regeringen og de fleste af Folketingets partier natten til tirsdag indgik yderligere en aftale om genåbning af Danmark. En aftale som frem til 1. august kun tillader udendørs festivaller med op til 2.000 besøgende. Owen Luft plejer at have 5.500 besøgende og der er altid udsolgt, og det får Hans Jørgen Pedersen til at resignere, også før han har haft et møde med styregruppen bag Owen Luft.

Annonce

Billetter

- Vi vender tilbage med nærmere information om, hvad der skal ske med billetterne, når vi har holdt møde i gruppen bag Owen Luft, siger Hans Jørgen Pedersen.

Sidste år tilbød Owen Luft, at de solgte billetter til Owen Luft 2020 enten kunne beholdes til Owen Luft 2021 eller man kunne vælge at få pengene tilbage.


Vi må erkende, at Owen Luft er aflyst i år. Vi skal have fuld publikum, for at det løber rundt. Med halvt publikum nytter det ikke noget.

Hans Jørgen Pedersen


- Det var under 200, der valgte at få pengene tilbage, og de billetter har vi allerede solgt igen. Men vi håber, at folk vælger at beholde billetterne igen til næste år, siger Hans Jørgen Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce