Annonce
Ugeavisen Bramming

På geo-ferie fra Darum

Tom, Irene og Pia Olesen på Darum Camping, hvorfra de nød fem dejlige dage i det sydjyske. Nu skal de hjem til Kokkedal og gøre klart il næste ”geo-ferie”. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

DARUM: Tom, Irene og Pia Olesen fra Kokkedal i Nordsjælland er på ”geo-ferie” i det sydjyske, hvor de har parkeret campingvognen på Darum Camping. Her kører de kører ud for at finde geocacher – det vil sige ”skatte”. Skatte, som er placeret rundt i hele verden og findes ved hjælp af en GPS-modtager eller en smartphone:

- Det er en fantastisk sport, som vi dyrker på niende år. Vi fandt en skat ved de fire hvide mænd i Esbjerg og på Mandø, og vi har været i Ribe, Tønder og på Fanø. Vi får en historie ved hver caching. Det er en sport, der virkelig er helse for sjælen – og lærerig, fortæller familien, der stammer fra Skads og har kørt adskillige tusinde kilometer rundt i 16 forskellige lande for at geocache.

- Next stop her i sommer er Kroatien, og på hjemturen her fra Darum kører vi over Billund, hvor der også er en skat.

De har boet på Darum Camping i fem dage og giver den max antal stjerner:

- Her er skønt. Fredfyldt og smukt. Faciliteterne er i orden. Badeforholdene fine og det er en god stor plads. Og så er vi også glade for, at vi kan købe mad her. Det har været fem herlige dage. Måske vi kommer igen.

Irene, lille Faster – Pia – og Tom Olesen er færdige med at pakke ned for denne gang og klar til at køre hjem til Kokkedal. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce