Annonce
Ugeavisen Bramming

Påskekonkurrence: Vind to billetter til Elsk mig i nat

Nu kan du vinde to billetter til musicalen Elsk mig i Nat, når den spiller i Holstebro torsdag den 21. april. Foto: Miklos Szabo

Konkurrence: Er du frisk, og har du tid på torsdag, den 21. april, så kan du hen over påsken deltage i en hurtig konkurrence om at vinde to billetter til Holstebro-premieren på musicalen Elsk mig i Nat.

Alt hvad du skal gøre er at gå til Ugeavisen Brammings Facebook-side og skrive i kommentarfeltet, hvem du vil tage med samt din e-mailadresse. Sidste frist er tirsdag d. 19. april kl. 10. Straks derefter trækker vi lod om de to billetter, som vi så sender til vinderen på den opgivne e-mailadresse.

Bemærk, det er i Holstebro Musikteater, det foregår. Du skal selv sørge for transport frem og tilbage, og billetterne kan ikke ombyttes til en anden forestilling eller til kontanter.

Annonce

Om musicalen

Elsk mig i Nat havde urpremiere i 2009 på Østre Gasværk, hvor den solgte 220.000 billetter. Nu 10 år senere præsenteres en helt ny version i en ny stor opsætning med ny iscenesættelse, scenografi og koreografi samt en skøn blanding af nye og gamle navne. Musicalen bliver iscenesat af Thomas Agerholm, som de senere år har instrueret nogle af de største og mest anmelderroste musicalsucceser herhjemme.

Musikken indeholder alle de kendte 80’er hits som Glor på vinduer, Den jeg elsker, naturligvis titelnummeret Elsk mig i nat fra sangere såsom Thomas Helmig, Sneakers, TV2, Gnags, og Tøsedrengene. I hovedrollerne ses Szhirley som Sui, og Jimmy Jørgensen spiller Frederik. Derudover spiller Xenia Lach-Nielsen, Julie Agnethe Vang og Joachim Tranberg store roller i opsætningen.

Annonce

Handlingen

Sui, Iben, Pia, Frederik og Otto spillede i deres teenageår i bandet Up Front. Sui, som var forsanger i bandet, fik pludselig et tilbud fra USA og tog af sted for at gøre karriere uden at informere resten af bandet. Mange år efter mødes bandet igen på et gods i Danmark. Det er Sui, der har samlet gruppen for at dele en tragisk hemmelighed som snart vil ændre livet for dem alle sammen. Elsk mig i Nat fortæller en enkel og gribende historie om en række mennesker, der bliver mindet om de drømme, de engang turde have, det liv der dengang var muligt – og om den kærlighed de måske kan få lov at opleve igen.

Annonce

Rolleliste

Sui – Szhirley

Frederik – Jimmy Jørgensen

Pia – Julie Agnete Vang

Iben – Lea Thiim Harder

Otto – Renè Wormak

Henrik – Joakim Tranberg

Rita – Xenia Lach-Nielsen

Maja – Maria Corydon

Sanger/swing – Line Krogholm

Annonce
Ugeavisen Bramming

Tilbage til fremtiden

Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny skovkirkegård vokser op midt i Bramming

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kim vil sætte tanker i gang på kirkegård

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Bramming

Fjernvarme: Lokalråd opfordrer byens beboere til lige at se tiden an

Ugeavisen Bramming

Mikkel laver prisbelønnede videoer for lokal ejendomsmægler

Ugeavisen Bramming

Kim fra Esbjerg kører hver uge til Bramming for at dyrke sin hobby

Ugeavisen Bramming

Modelbaneklub fejrer 10 års fødselsdag med åbent hus

Ugeavisen Bramming

Landsby vil starte eget fjernvarmeprojekt

Ugeavisen Bramming

Landbrugsskole vil være med på fjernvarmeprojekt

Annonce