Annonce
Ugeavisen Bramming

Perronelevatorer på banegård spærres i to måneder

Fra mandag og to måneder frem til den 19. juli vil elevatorerne til perrontunnellen på Bramming Banegård være spærret, fordi de skal vedligeholdes. Foto: Martin Wilde
Fra på mandag og to måneder frem spærrer Banedanmark for elevatorerne, der fører til tunnelen mellem de to perroner på Bramming Banegård. Skal du med toget fra spor 2 eller 3 – eller ankommer du med et tog til et af de to spor, og kan du ikke selv klare at gå op og ned ad trapperne, så skal du bestille hjælp senest 12 timer forud.
Annonce

Bramming: 28 elevatorer har Banedanmark siden nytår stand i stand på 13 stationer rundt omkring i landet. På mandag, den 13. maj, kommer turen til Bramming. Der begynder totalrenoveringen af elevatorerne på perronen ved spor 1 og ved spor 2 og 3 på Bramming Banegård.

Totalrenoveringen varer otte uger frem til den 19. juli. Hver elevator skal have slebet og malet tårnet, taget skal udskiftes, ligesom kabinen bliver renoveret. Der installeres ny hydraulik og elektronik, og derudover bliver dørene udskiftet. Alt sammen nødvendigt vedligehold, fortæller Banedanmark i en pressemeddelelse.

Elevatorerne skal ligesom alt andet teknik vedligeholdes og fornyes fra tid til anden. Elevatorerne på stationerne bliver brugt rigtig meget.

Marta Karvig

Annonce

Meget brugt

- Vi vil gerne sikre passagererne den bedst mulige drift og undgå, at de møder en elevator, der pludselig ikke virker. Elevatorerne skal ligesom alt andet teknik vedligeholdes og fornyes fra tid til anden. Elevatorerne på stationerne bliver brugt rigtig meget, og det er en god ting, siger Marta Karvig, projektleder i Banedanmark.

Annonce

Handicappede kan få hjælp

Handicappede og gangbesværede med rollator har mulighed for at få hjælp til at komme til nærmeste station via DSB's Handicapservice. Det kræver et opkald 12 timer i forvejen på 7013 1415, i tidsrummet klokken 8 til 15.

- Der er desværre ingen vej uden om den gennemgribende renovering, og vi beklager ulejligheden for passagerer, der ikke kan tage trapperne. Vi står altid til rådighed, hvis nogle skulle have spørgsmål til renoveringsarbejdet, siger Marta Karvig.

Arbejdet med elevatorerne kan give støj, og det er de nærmeste naboer informeret om, oplyser Banedanmark. Arbejdet kan også medføre kørsel med tunge køretøjer på vejene i området, når der fragtes materialer til og fra banegården.

Fra mandag og to måneder frem til den 19. juli vil elevatorerne til perrontunnellen på Bramming Banegård være spærret, fordi de skal vedligeholdes. I mellemtiden er passagerer til perron 2 henvist til at benytte trappen. Foto: Martin Wilde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce