Annonce
Ugeavisen Bramming

Petanqueklub får 10.000 til nye kugler

Alex Andersen, der her kaster en kugle i indendørs petanque i Hunderuphallen, glæder sig over, at Veluxfonden giver Hunderup-Sejstrup Petanque 10.000 kroner til nye indendørs kugler. Arkivfoto: Ole Maass
I Hunderup-Sejstrup Petanque spilles der hele året, og Veluxfonden har netop valgt at støtte foreningen med 10.000 kroner til indkøb af nye indendørs petanquekugler.
Annonce

HUNDERUP / SEJSTRUP: Der er grund til glæde blandt medlemmerne i Hunderup-Sejstrup Petanque. Veluxfonden donerer 10.000 kroner til nye indendørs petanquekugle til foreningen.

- Vi har modtaget en bevilling på kr. 10.000 kroner fra Veluxfonden, og disse penge er anvendt til nye kugler til fem baner. Kuglerne er bedre end de hidtidige kugler derved, at de holder bane - altså retning - og er af en langt bedre kvalitet, fortæller klubformand Alex Andersen:

- Det er stadig muligt at spille med de gamle kugler. Det var for øvrigt også Veluxfonden, der sidste år bevilgede os kr. 35.000 kroner til udvidelse af udendørs baner. Skjern Bank gav den gang kr. 5.000 kroner, siger han.

Annonce

Fra udendørs til indendørs

Sommersæsonen er nu slut for Hunderup-Sejstrup Petanque. Den blev afsluttet med et lille internt stævne over fem runder – suppleret med fælles morgenbord og frokost. Hos damerne blev de bedst placerede Ellen Ingvartsen og Hilda Hansen. Hos herrerne løb Erik Alberg og Alex Andersen med præmierne.


Kuglerne er bedre end de hidtidige kugler derved, at de holder bane - altså retning - og er af en langt bedre kvalitet.

Alex Andersen


Nu gælder det så indendørs sæsonen, for der spilles jo petanque hele året i Hunderup.

- Det foregår hver onsdag formiddag i Hunderuphallen, og alle er velkomne til at være med, også bare en enkelt gang, siger klubbens Alex Andersen:

- Vi overholder coronareglerne ved at spritte af efter hver runde og holde god afstand under spillet og i klublokalet. Hver gang trækker man lod om makker og modstander. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at være med.

Der er plads til flere, som vil spille petanque i Hunderup, siger klubformand Alex Andersen. Arkivfoto: Ole Maass

Alex Andersen oplyser, at hvis man vil spille med, så kan nye interesserede blot møde op onsdag klokken 9.30.

- Er der ønsker om at spille på andre tider, vil vi prøve at imødekomme sådanne eventuelle ønsker, slutter Alex Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Annonce