Annonce
Ugeavisen Bramming

PolyTech A/S overtager GLPS

Direktør Mads Kirkegaard havde en travl fredag. Fra morgenstunden orientering i Herning. Senere orientering i Bramming, hvortil Herning- og Hedehusene medarbejderne ankom til en velforberedt velkomst. Foto: Kirsten Enevoldsen

Fusionen med Herning-firmaet gør PolyTech A/S i Bramming til førende på verdensplan inden for lynbeskyttelse i vindbranchen.

Annonce

BRAMMING: PolyTech A/S i Bramming gør det igen. Skriver verdenshistorie inden for vindmølleindustrien. Godt 400 medarbejdere tæller virksomheden fra på mandag, hvor den seneste udvidelse træder i kraft. PolyTech overtager Herning-virksomheden GLPS med 25 ansatte, og hermed kan Bramming-virksomheden levere hele pakken med lynbeskyttelse til vindmølleproducenter over hele verden.

- GLPS har en ekspertise inden for analyse, tests, beregninger m.v., som vi kan bruge i vores ambition om at blive suveræne inden for lynbeskyttelse. Modsat får Herning-delen et enormt boost på know how ved at gifte sig med os, og vi har ingen fællesnævner kundemæssigt. Vi er derfor et rigtig godt match, sagde direktør Mads Kirkegaard, da han indledte dagen med at køre til Herning for at informere her og klokken 11 gav den samme orientering til 3-400 ansatte, der var bænket i en af de store produktionshaller på Industrivej.

Lidt i 12 ankom en bus med Herning- og Hedehusene-medarbejdere. De blev klappet på plads i hallen i Bramming, spiste frokost med deres nye kolleger og fik herefter en rundvisning - hver enkelt ledsaget af en mentor - rundt på PolyTechs forskellige adresser på Industrivej.

- Det er altså stort, det her, lød det da også ved medarbejderbordene, hvor der var stor anerkendelse for informations-programmet; om end invitationen var kommet så sent ud, at enkelte ikke nåede frem.

Mads Kirkegaard slog over for alle fast, at fra mandag er den samlede virksomheds navn fortsat PolyTech A/S med hovedsæde i Bramming. Der sker ingen ændringer i ejerskab og ledelse.

Herning-afdelingen kan teste hele vindmøllevinger, og den funktion fortsætter her. Ingeniør-afdelingen i Hedehusene fortsætter uændret, og hele virksomhedens mål er fortsat konstant at optimere arbejdsgange og kvalitetsudvikling, så PolyTec A/S stadig er konkurrencedygtig på verdensmarkedet.

Allerede i næste uge bliver den historiske fusion inden for vindmølleindustrien kendt verden over. Da holdes nemlig messen over alle messer inden for vindbranchen i Hamborg. Her vil kundeansvarlige fra både GLPS og PolyTech A/S stå side om side på samme stand.

Bramming-medarbejderne rejste sig og klappede kollegerne fra Herning og Hedehusene velkommen, og herefter spiste de frokost sammen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Produktionshallen på Industrivej i Bramming var fyldt til sidste plads, da de modtog nyheden om PolyTechs udvidelse. Foto: Kirsten Enevoldsen
Ved virksomhedens mange adresser var Industrivej nærmest forvandlet til én stor parkeringsplads. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce