Annonce
Ugeavisen Bramming

PolyTech begynder byggeri af nyt hovedkvarter først i det nye år

Sådan kommer PolyTechs nye hovedkontor til at ligge ud til rundkørslen for enden af Vardevej, som ses til højre. Illustration: GKV Arkitekter
I løbet af første kvartal 2020 begynder byggeriet af PolyTechs nye 3100 kvadratmeter store hovedkvarter, som kommer til at ligge lige ud til rundkørslen ved Varde Hovedvej.
Annonce

Bramming: Det er tiltrængt. Har man besøgt PolyTechs nuværende hovedkontor på industrivej i Bramming, så ved man, der er brug for mere plads. Stationsbyens største virksomhed udvider konstant, og der skal skaffes plads til mange nye medarbejdere. Også i det kommende år.

Mere plads – og et mere præsentabelt hovedkontor får PolyTech, når et nyt hovedkvarter står færdigt. Byggeriet begynder i løbet af første kvartal i det nye år for enden af Industrivej – helt ud til rundkørslen, hvor Vardevej tilslutter Varde Hovedvej. Alle tilladelser til byggeriet er nu på plads.

Vi mangler stadig medarbejdere, og der skal jo være plads til de nye medarbejdere, vi regner med at ansætte de næste år.

Mads Kirkegaard, direktør, PolyTech

Annonce

Plads til flere

Det nye hovedkontor bliver på hele 3100 kvadratmeter. Det er tegnet af Gandrup, Krabbe og Vang Arkitekter i Århus, og bliver egentlig to huse, der samles ved hjælp af en bred samlende hal af glas. Der er tale om moderne arkitektur med runde hjørner og store vinduer fra gulv til loft. I en del af kontorerne vil der til at begynde være god plads, men det er fordi byggeriet er ”fremtidssikret”, som direktør Mads Kirkegaard udtrykker det.

- Vi mangler stadig medarbejdere, og der skal jo være plads til de nye medarbejdere, vi regner med at ansætte de næste år, siger Mads Kirkegaard.

- Omkostningerne til byggeriet holder vi for os selv, men der er ingen tvivl om at det er tiltrængt med nye lokaler. Byggeriet kommer til at strække sig over hele 2020, siger Mads Kirkegaard

Annonce

Nyt hovedkontor giver mere plads til produktion

Det nye hovedkvarter kommer til at rumme de fleste administrative jobs hos PolyTech, mens produktionen forbliver på de nuværende adresser langs Industrivej i Bramming og andre steder i Verden, hvor PolyTech har afdelinger.

Når administrationen flytter til det nye byggeri, kan produktionen se frem til der vil blive flyttet maskiner, for at optimere og gøre produktionen mere effektiv – og for at skaffe plads til flere medarbejdere. PolyTech har ingen planer om at skille sig af med eventuelt ledige lokaler, da firmaet – som har været i kraftig vækst i de senere år – regner med at få brug for alle kvadratmeter igen.

PolyTechs nye hovedkontor opføres som to huse, der bindes sammen til et af en stor, bred glasoverdækket hal. Illustration: GKV Arkitekter
PolyTechs nye hovedkontor opføres som to huse, der bindes sammen til et af en stor, bred glasoverdækket hal. Illustration: GKV Arkitekter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce