Annonce
Ugeavisen Bramming

PolyTech producerer døgnet rundt

Global tilstedeværelse og fleksible medarbejdere holder gang i produktionen hos PolyTech under corona-krisen.
Annonce

BRAMMING: Ligesom resten af Danmark er vindleverandøren PolyTech A/S for øjeblikket i en uvant situation på grund af COVID-19. Men en global produktionsbase, intensiv kommunikation og en samarbejdsvillig medarbejderstab holder produktionen kørende.

– Jeg må først og fremmest rose medarbejderne for at udvise en forbilledlig fleksibilitet. Der bliver løftet i samlet flok i den uvante situation, vi er havnet i. Vi kan også mærke, at samarbejdspartnere og kunder er mere opmærksomme på, hvordan vi har det. Fælles er, at alle er indstillet på at holde gang i forretningen på bedste vis, siger CEO Mads Kirkegaard, der globalt står i spidsen for cirka 600 medarbejdere.

For tiden kører produktionen hos PolyTech af logistiske årsager i forskellige skift døgnet rundt, mens hovedparten af funktionærerne er sendt hjem for at arbejde. Og midt i manglen på desinficeringsmidler har handlekraftige medarbejdere selv fremstillet håndsprit, så de interne sundhedsprocedurer kunne køre videre.

– Vi bruger rigtigt meget tid på at kommunikere, både i forhold til medarbejderne og for at holde en tæt dialog med kunder og leverandører. Jeg har aldrig før stået så meget på ølkassen og talt om forskellige nye tiltag, forklarer Mads Kirkegaard.

I de seneste år har PolyTech etableret faciliteter i både Kina og USA, ligesom en ny fabrik i Mexico er på vej. PolyTech mærkede derfor allerede tidligt konsekvenserne af epidemien, da den begyndte i Kina, men den globale tilstedeværelse er også med til at løfte organisationen.

– Trods den hastige spredning af Covid-19 på tværs af kloden, så har vores globale setup kæmpe betydning for vores forretning. Vi har hele tiden kunnet eksekvere til de projekter, der har været i gang rundt om i hele verden. I den periode, hvor Kina var lukket delvist ned, kunne vores sites i Bramming, Mexico og USA holde produktion og leverancer kørende. Og nu hvor Europa og USA er ramt, kan vi holde godt gang i produktionen i Kina, forklarer direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce