Annonce
Ugeavisen Bramming

Populære navne i Kosmorama

7. marts giver Mathilde Falch koncert i Kosmorama i Bramming. Pressefoto
Fuld gang i koncert-sæsonen i Kosmorama. Tre store navne til Bramming i februar og marts.
Annonce

BRAMMING: Kosmorama er i fuld gang med 2020. På programmet er allerede én koncert i februar og to i marts. Der lægges ud lørdag den 29. februar med en koncert med superguitaristen, sangskriveren og meget mere, Søren Andersen.

Før koncerten holder Søren en times Clinic fra kl. 17 til 18. Her fortæller han om iværksættersiden af at være professionel musiker. Hvad kræver det af dig som sideman, sammensætning af udstyr og meget, meget mere. Der er her også mulighed for at stille spørgsmål. Deltagelse i Clinic forudsætter, at man har billet til aftenens koncert.

Søren udkommer i øvrigt til efteråret med et nyt soloalbum, som han kalder sit livsprojekt. Albummet – med titlen ”Guilty Pleasures” - udkommer 11. oktober, men allerede nu kan man høre og se numrene ”City Of Angels” og ”Birdfeeder”.

Annonce

Mathilde Falch 7. marts

Lørdag aften den 7. marts er det så Mathilde Falch, der lægger vejen omkring Kosmorama, hvor hun blandt andet – i anledning af sit 10 års jubilæum som udgivende og turnerende musiker - præsenterer sit live album. Her er endnu ledige billetter.

Livealbummet er en hyldest til publikum og til livescenen:

- Jeg elsker selv at gå til koncert, og når alting fungerer godt, kan der være en magisk oplevelse mellem publikum, og de optrædende på scenen. Jeg har derfor supermeget respekt for, når folk kommer ud og deltager i koncerterne, siger Mathilde Falch.

Annonce

Dodo & The Dodos 20. marts

Allerede 14 dage senere – fredag den 20. marts - er det Dodo & The Dodos, der samler fulde huse og fylder Kosmorama med sang og musik med deres populære landeplager og evergreens. Marianne Jessing fra Kosmorama kan da også allerede nu melde alt udsolgt.

Og erfaringen med at skrue en koncert og en fest sammen har bandet, der efterhånden er blevet en institution, jo med fra 30 års erfaring på landevejene og adskillige hits på CV’et.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce