Annonce
Ugeavisen Bramming

Postgaarden sættes til salg

Postgaarden er toprenoveret og indrettet med sans for det historiske posthus fra 1917. Her har de fem ejere taget plads på bænken i indgangspartiet. Fra venstre: Kim&Loise Jacobsen, Morten Knudsen og Dorte&Frank Tøstesen. Foto: Privat
Booking-bogen følger med i handelen, så ingen risikerer at skulle droppe en fest.
Annonce

BRAMMING: I tre år har ildsjælene bag Postgaarden – fest- og mødestedet i Jernbanegade i Bramming – drevet stedet ved siden af deres faste fuldtidsjobs.

- Det har været både spændende og krævende, og vi glæder os over, at folk i Bramming har taget så godt imod stedet, ligesom vores tre bed & breakfast værelser er godt udlejede.

- MEN vi må se i øjnene, at vi ikke kan holde til konstant dobbeltarbejde. Det er blevet til noget mere end det fritidsarbejde, vi regnede med for tre år siden. Derfor sætter vi nu stedet til salg, og vi giver den pænt fyldte booking-kalender med i handelen. De allerede indgåede festaftaler kører således videre efter planen, ligesom vi også fortsat tager imod nye fester og arrangementer, siger Morten Knudsen på vegne af ejerkredsen.

Stedet er sat til salg gennem ejendomsmægler E. Dam Jensen, Esbjerg, og ejerne satser på, at nye ejere kan og vil drive stedet både weekend og hverdag og til såvel fester som møder, kurser og foredrag:

- Vi mener, Postgaarden har potentiale til mange forskellige aktiviteter – og til meget mere end vi formår – endsige har tid til at udnytte. De kommende ejere får en godt booket kalender med i handelen og har således de rette betingelser at drive stedet videre på. Samtidig mener vi også, at der på Postgaarden er plads og muligheder for at tænke nye tanker og dermed optimere driften til fuldtid, fastslår Morten Knudsen, der henviser til ejendomsmægleren hvad angår pris og købsaftaler.

Annonce

Postgaardens historie

Postgaarden er indrettet i Brammings gamle posthus fra 1917 – med flere tilbygninger fra 1978. Det blev i 2016 købt af tre unge Bramming-ægtepar, som kunne se ideen i de centralt beliggende bygninger. De foretog en omfattende renovering og ombygning, således at Postgaarden nu fremstår som et stort moderne forsamlingshus med attraktive fest- og mødelokaler, nye køkkenfaciliteter og øvrige birum. Festlokalerne består af en stor og en lille sal på i alt 228 kvm., hvor der kan dækkes fint op til 150 personer.

Den gamle del af Postgaarden er stilfuldt renoveret og indrettet med tre B&B værelser i stueplan samt to lejligheder på 1. og 2. sal.

Stedet ejes og drives af Loise og Kim Jacobsen, Dorte og Frank Tøstesen og Morten Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce