Annonce
Ugeavisen Bramming

Prøv elhockey i Gørding

I Gørding Floorballs handicap-afdeling spilles der kørestolshockey på el-kørestole. I efteråret afholdte foreningen nationalt hockeystævne med de 7 bedste kørestolshold i Danmark, og man håber, at endnu flere kunne tænke sig at prøve el-hockey. Foto: Martin Ravn
Annonce

Gørding: Elhockey er en holdidræt med fart over feltet for fysisk handicappede, eksempelvis muskelsvindramte og lettere spastisk lammede, men andre fysisk handicappede kan også deltage.

Det spilles især af børn og unge i alderen 8 - 20 år. Der spilles i specielt fremstillede el-hockeystole med fastmonteret hockeystav på stolen.

Du kan prøve elhockey lørdag 31. august og lørdag 7. september, begge dage kl. 10-12, i Gørding hallen. Bag arrangementerne står Gørding El-hockey Klub, der geografisk dækker spillere fra Grindsted, Vejen, Ribe, Varde og Esbjerg.

Gørding hallen er meget handicapegnet med et stort handicap toilet med loft lift og niveau frit indgangsparti.

Vi er en ny startet el-hockey klub som er en del af Gørding floorball klub.

Vi har to unge mænd på 18 og 20 år som begge er kørestolsbruger og har mange års erfaring som spiller på højeste niveau, til at vise og hjælpe jer til at komme godt i gang.

Der spilles i 3 divisioner, så alle uanset evner kan deltage, og stolene kan køre 14 kilometer i timen. Elhockey er opfundet i Danmark for omtrent 20 år siden, men spilles nu også i andre lande primært Norge, Sverige og Tyskland.

Alle med et bevægelseshandicap, som lever op til Parasport Danmarks krav til mindstehandicap, kan deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce