Annonce
Ugeavisen Bramming

Puljepenge til hygge og samvær på Karstensminde

Venneforeningen bag Friplejehjemmet Karstensminde har sikret, at beboerne kan mødes i et stort telt også selv om det er coronarestriktioner. Arkivfoto
Venneforeningen har købt et stort telt, så henved 60 ældre – også her i coronatiden - kan opleve fællesskab og nærvær på friplejehjemmet i Gredstedbro.
Annonce

GREDSTEDBRO: Midt i denophedede debat om forholdene på landets plejehjem og ældrecentre kan venneforeningen Karstensmindes Venner ved friplejehjemmet i Gredstedbro levere en solstråle-historie. Foreningen har nemlig søgt – og fået – et økonomisk tilskud på 35.495 kroner fra Slots- og kulturstyrelsens ”Pulje til kultur- idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen”.

-Vi har blandt andet fået penge til indkøb af et stort telt – 8 x 12 meter, som vi kan samle ekstra mange ældre i, fortæller støtteforeningens formand, Aase Mølgaard.

Hun regner med, at der også under overholdelse af coronatidens afstandsregler kan samles i hvert fald 60 deltagere i teltet, som blev rejst i weekenden i haven forlængelse af blå stue.

-Meningen er jo, at vi skal have fat i så mange ensomme og sårbare ældre som muligt, så de – coronaen til trods – kan opleve en masse nærvær, omsorg og fællesskab.

Donationen bliver også brugt til at støtte tre af de fællesskabs-arrangementer, der er på foreningens program her i efteråret. Det drejer sig om fællessang og hygge med Henning Sørensen fra Ribe Mark tirsdag eftermiddag den 18. august, underholdning ved Kongeaa Blæseorkester fra Holsted og Ribe tirsdag eftermiddag den 29. september og underholdning ved Harmonikabanditterne fra Kolding mandag eftermiddag den 19. oktober.

Udover disse tre arrangementer flere banko-arrangementer med gratis plader samt et par formiddage med fællessang med Ivan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce