Annonce
Ugeavisen Bramming

REMA vil købe huse ved rundkørsel på Gabelsvej

Heidi Ditlevsen til venstre vil sælge sit hus, hvis der kommer en REMA 1000 som nærmeste nabo, og Kamilla Lind, til højre, har sagt nej til at sælge sit og kærestens nyrenoverede hus og grund til en ny REMA 1000 på hjørnet af Gabelsvej og Gabelsparken. Foto: Martin Wilde
En aften i november ringede det på døren hjemme hos Kamilla Lind i Gabelsparken. Udenfor stod en kvinde, som ville købe familiens hus for at rive det ned. Grunden, huset ligger på, skulle bruges til et projekt.
Annonce

Bramming: De fremmede, som fortalte, at de kom fra et firma, der hedder Kravin, blev ikke inviteret indenfor.

- De fortalte, at de havde en kunde, som ville starte et firma ved rundkørslen på Gabelsvej – og om de kunne købe min grund. Vi talte med dem i fem-syv minutter i døren. Det var fra min side en noget kort samtale. Jeg gjorde det klart, at vi er på ingen måde interesseret i at sælge huset, Vi havde jo kun boet her lidt over et år, fortæller Kamilla Lind.

Sammen med sin kæreste, der også er far til deres søn på to måneder, flyttede Kamilla Lind ind i huset i Gabelsparken for halvandet år siden. De købte det som et dødsbo, og siden har den lille familie brugt mere end en halv million kroner på at sætte huset i stand, så det er blevet lige, som de vil have det.

- Det her er vores drømmehus. Det handler om beliggenheden. Her er gode naboer med godt sammenhold, hvor vi mødes over hækken til en kop kaffe eller en øl. Og mine forældre bor lige på den anden side af vejen, så vores søn nemt kan komme på besøg. Vi finder ikke et hus, der er som det her, hvis vi skal finde et andet sted at bo, siger Kamilla Lind.

Hvis der kommer en REMA 1000, vil jeg ikke stå i vejen for dem, der har lyst til at bo tæt på en REMA, så sælger vi huset. Vil jeg kunne leve med, at det bipper dag og nat, så er det et nej herfra.

Heidi Ditlevsen

Annonce

Nyt køkken på standby

Derfor var hun og kæresten afvisende, da det en novemberaften bankede på døren. Siden har de ikke hørt mere fra firmaet. Men de har talt med naboerne, og to af dem havde også besøg i november. Så Kamilla Lind regnede med, at projektet var gået i sig selv igen, indtil hun forleden læste, at REMA 1000 ønsker at placere en forretning på Gabelsvej i Bramming. Nu er hun urolig. Det samme er hendes nabo Heidi Ditlevsen, som ikke er blevet spurgt, om hun vil sælge sit hus

- Hvis der kommer en REMA 1000, vil jeg ikke stå i vejen for dem, der har lyst til at bo tæt på en REMA. Hvis der kommer en REMA lige her ved siden af, så sælger vi huset. Vil jeg kunne leve med, at det bipper dag og nat, så er det et nej herfra, siger Heidi Ditlevsen.

Hun skulle installere nyt køkken til sommer, men den investering på 200.000 har Heidi Ditlevsen ind til videre sat på stop. Også Kamilla Lind og kæreste overvejer at sælge, hvis de får en REMA 1000 som nabo.

Annonce

Hvorfor lige her?

- Vi vil gerne blive boende her, men vi kan nærmest blive nødt til at sælge, hvis der kommer en REMA. Det er fint nok, at REMA vil bygge uden for bymidten, men det skal ikke være lige op ad beboelse. De vil ikke smide folk fra hus og hjem, men det bliver realiteten, hvis de bygger på hjørnet, siger Kamilla Lind, som understreger, at hun ikke har noget imod REMA 1000 og formentlig også vil købe ind der, hvis der kommer en butik.

- Vi er spændt på, hvor lang tid der skal gå, får der kommer en afklaring, slutter Kamilla Lind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce