Annonce
Ugeavisen Bramming

Rigtige drenge går til gymnastik

Tungen lige i munden, når balancen skal holdes koordineres med bevægelse og fart på. Foto: Kirsten Enevoldsen
Flot premiere på Darum IF's og DGI's aktivitetsdag, som var startskuddet på gymnastikkens vintersæson i Darum IF.
Annonce

DARUM: Der blev svedt, grinet, hoppet og sprunget på livet løs, da Darum IF og DGI Gymnastik onsdag formiddag linede op til en omgang gymnastik for drenge i hallen i Darum Kultur & Fritidscenter.

30-40 drenge i alderen fra 0. til og med 3. klasse mødte op i korte bukser og masser af energi. Det var ikke klassisk gymnastik på to rækker et-to, et-to, de mødte. Det var redskabsgymnastik i en form, der forvandlede aktiviteterne til leg, og det var tydeligt noget, drengene kunne li’.

Sko og strømper blev hurtigt ladt alene uden for døren til det halgulv, hvor aktiviteterne foregik. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

Drengehold

Meningen med dagen var og er at give drengene så meget mod på gymnastik og fysisk udfoldelse, at de ikke dropper gymnastikken, når de når 11-12 års alderen. Darum IF har da også et mål om at fordoble antallet af drenge-gymnaster i alderen seks-18 år ved dels at fastholde de nuværende drenge-gymnaster dels rekruttere endnu flere drenge til gymnastik, siger formanden for gymnastikafdelingen i Darum IF, Mette Brink Christensen:

- Et yderligere tiltag for at nå målet er, at vi i år tilbyder rene drengehold, hvor der er fokus på rammer og aktiviteter, som fanger drengene, siger Mette Brink Christensen.

ymnastik for drenge i Darum IF.
Gymnastik for drenge i Darum IF
Gymnastik for drenge i Darum IF
Gymnastik for drenge i Darum IF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce