Annonce
Ugeavisen Bramming

Så er der penge til foreninger og forsamlingshuse

Sejstrup Forsamlingshus får 100.000 kroner, så forsamlingshusets køkken kan omdannes fra anretterkøkken til produktionskøkken med nye hvidevarer. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen
Så er årets tredje uddeling af penge fra Norlys' Vækstpulje uddelt, og seks lokale foreninger får tilsammen 374.456 kroner til forskellige projekter.

Bramming / Gørding / Sejstrup / Tjæreborg: Det er lidt af en tidlig julegave, Norlys' Vækstpulje er ude med her i dagene før jul. Vækstpuljen har nemlig uddelt penge for tredje gang i år, og en række lokale projekter får penge denne gang.

- Vi har som altid modtaget rigtig mange gode ansøgninger, og vi glæder os til at se de valgte projekter folde sig ud. Vi ved, at det betyder rigtig meget for foreninger og projekter, der ofte er drevet af frivillige kræfter, at de kan få støtte til at føre deres gode idéer ud i livet. Det er i høj grad de lokale ildsjæle, der holder gang i det lokale fællesskab, og det er en fornøjelse at kunne bidrage, siger Per Holm fra Bramming, i en pressemeddelelse.

Per Holm er bestyrelsesformand i Norlys Vækstpulje Midt, og han har været med til at bestemme, at blandt andre Sejstrup Forsamlingshus skal have 100.000 kroner til køkkenrenovering. Forsamlingshuset køkken er fra 1970 og er kun godkendt som anretterkøkken. Det skal der laves om på, så køkkenet i forsamlingshuset kan blive et såkaldt produktionskøkken, hvor der må laves mad fra bunden. Det kræver en række ændringer. Blandt andet skal hvidevarerne udskiftes med mere energibesparende og hygiejniske versioner, og det skal pengene fra Norlys Vækstpulje gå til.

Annonce

Også Gørding Sogns Forsamlingshus får 100.000 kroner. De skal gå til den facaderenovering, som foreningen Kulturparaplyen, der driver huset, har arbejdet på i nogen tid.

Vi ved, at det betyder rigtig meget for foreninger og projekter, der ofte er drevet af frivillige kræfter, at de kan få støtte til at føre deres gode idéer ud i livet. Det er i høj grad de lokale ildsjæle, der holder gang i det lokale fællesskab, og det er en fornøjelse at kunne bidrage.

Per Holm, formand for Norlys' Vækstpulje Midt

Af andre projekter i Ugeavisens udgivelsesområde, der støttes, kan nævnes, at Tjæreborg Krocketklub under Tjæreborg Idrætsforening får 11.956 kroner til eltilslutning. Bramming Kosmorama får 62.500 kroner til lydudstyr. Bramming Boldklub får 50.000 kroner til hjælp med at etablere padeltennisbaner på et areal, hvor Bramming Tennisklub har to gamle, ubenyttede tennisbaner med asfaltbelægning. Endelig er der 50.000 kroner på vej til Bramming Skytteforening til hjælp med et projekt med nye skydebaner.

Det er de to asfaltbelagte tennisbaner bagest på tennisanlægget i Bramming, som Bramming Boldklub vil omdanne til padelbaner. Arkivfoto: Martin Wilde
Annonce
Ugeavisen Bramming

Gnisten øjner afslutningressourcetung coronasmitte: - Vi har nogle jernladies, der har kæmpet igennem

Annonce
Ugeavisen Bramming

Brammings smittetal stiger fortsat

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kom ned og se Brammings fortid: Ny udstillingegnsmuseet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hjemvendte Sara skal forsøge at sælge Vadehavet: - Det er jo fantastisk, at vi har så unik natur her i lille Danmark

Ugeavisen Bramming

Torben stoppede som lokalrådsformand efter hjerteoperation: Læser nu til præst som 73-årig

Ugeavisen Bramming

Friskolen får velgørende sandwich-besøg: - Alle er velkomne til at komme hernede og spise

Ugeavisen Bramming

Jonas Jeppesen dropper Sverige til fordel for Danmark

Ugeavisen Bramming

Hvem skal have Lions-priser for 2022?

Ugeavisen Bramming

Unge vil have mere gang i byen: Fantastisk at de kommer med ny energi og nye måder at tænke på

Ugeavisen Bramming

Jane åbner No. 18 – med nyt salgskoncept

Annonce