Annonce
Ugeavisen Bramming

Så er pulsn oppe og åben

Asger Nielsen og Tine Iversen står i spidsen for det nye fitnesscenter pulsn, som fredag middag åbnede i den tidligere og nu stærkt ombyggede fakta-butik på N. A. Jørgensens Plads. Foto: Martin Wilde
Ventetiden er ovre, for de mange, der på facebook har udtrykt, at de glædede sig. Brammings nye motionscenter, pulsn, åbnede fredag kl. 12.
Annonce

Bramming: Allerede fra den første time var der gang i maskinerne. I den tidligere fakta-butik kan man nu holde pulsen oppe med alskens former for fitness og styrketræning i velindrettede lokaler med træpaneler og ikke for mange spejle på væggene, og efter nytår åbnes der også for holdrummene.

- Jeg er stolt af detaljerne, siger Asger Nielsen, indehaver af pulsn, mens han viser rundt:

- Det er gået overraskende godt. Vi åbnede for tilmelding på nettet torsdag klokken 21 og frem til fredag kl. 12 var der kommet 50 tilmeldinger, fortæller han.

Tilstrømningen fortsatte i en lind strøm, efter dørene åbnede fredag kl. 12. Hele tiden stod der unge og ældre, der betalte og fik udleveret et medlemskort og en adgangskode til døren.

Det er gået overraskende godt. Vi åbnede for tilmelding på nettet torsdag klokken 21 og frem til fredag kl. 12 var der kommet 50 tilmeldinger.

Asger Nielsen

Annonce

19 timer i døgnet

- Vi – min kæreste Tine Iversen og jeg – er her nogle timer dagligt, og ellers kører det som et nøglehus, hvor man skal have en adgangskode, for at komme ind. Vi har åbent fra klokken fem morgen til klokken 24 aften, fortæller Asger Nielsen.

Oprindelig var Asger Nielsens plan at holde døgnåbent, og den plan har han endnu ikke opgivet, men det bliver ikke her fra åbningen. De motionsivrige må "nøjes" med, at der er åbent 19 timer i døgnet.

- Men jeg kæmper stadig for at holde døgnåbent senere. Jeg leder også efter en fysioterapeut, slutter Asger Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce