Annonce
Ugeavisen Bramming

Så må der leges i hallen

Børn fra Skovvejens Børnehave havde allerede fredag formiddag taget det nye legerum i brug. Foto: Martin Wilde
Et tidligere bordtennisrum er nu indrettet til legerum i Bramming Kultur- og Fritidscenter. Alle er velkomne til at lege med.
Annonce

Bramming: Det var der bare, men blev ikke rigtig brugt længere. Tidligere holdt bordtennisklubben til i lokalet, men den eksisterer ikke længere, så nu er der indrettet legehjørne i gennemgangen mellem hal 1 og hal 2 i Bramming Kultur- og Fritidscenter.

- Vi kalder det et motorikrum. Eller et bevægelsesrum. For det handler om, at børnene kan bruge deres motorik, fortæller Jacob Haag, der er event- og aktivitetschef hos Sport og Event Park Esbjerg, der driver Bramming Kultur- og Fritidscenter.

Børn fra Skovvejens Børnehave havde allerede fredag formiddag taget det nye legerum i brug. Foto: Martin Wilde
Annonce

Indendørs legeplads

- Vi vil gerne have, at folk bruger det som indendørs legeplads. Så bliver rummet forhåbentlig brugt noget mere. Det kræver ingen booking og det koster ikke noget, siger Jacob Haag.

Han håber især på, at børnehaver og dagplejere lægger vejen forbi, men det er også tiltænkt børn af forældre, der selv deltager i en anden aktivitet i hallen.

- Så kan børnene lege i rummet imens, siger Jacob Haag.

- Vi laver plads til, at dagplejerne kan tage madpakker med og spise dem her, forklarer idrætsinspektør Poul Carlsen.

Annonce

Flere planer

Det har kostet omkring 100.000 kroner at indrette legerummet. Dertil kommer udgifter på cirka det halve til håndværksmæssige opgaver, som f.eks. at flytte en radiator og andre ting. Pengene kommer fra overskud på andre aktiviteter, som Sport og Event Park Esbjerg afholder.

- Det her er et eksempel på, at Sport og Event Park Esbjerg geninvesterer overskud fra idrætten. Vi har også andre tiltag på brættet her i Bramming. I næste uge sætter vi en spillevæg, hvor man selv skal generere energi, til at spille med. Forpladsen ved indgangen til centret vil vi også gerne gøre noget ved, eksempelvis med et klatrestativ, men det skal ske sammen med kommunen, for forpladsen er kommunalt ejet, siger Jacob Haag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce