Annonce
Ugeavisen Bramming

Så på dyr og fandt juletræet

Ja - der er maaange træer. Og den der røde kugle er altså den allerflotteste, mente Asger, da han efter juletræs-handelen fik varmen i den lune julestue. Foto: Kirsten Enevoldsen
Juletræskøb på Engvang er en total-oplevelse for hele familien.
Annonce

BRAMMING: Asger på tre år og hans lillesøster Gry på ét fra Odense var lørdag med moster Stine og Morfar, Jørgen Petersen fra Bramming, ude at finde et juletræ til Morfar.

- Vi fik et flot! Og jeg fandt drillenissen. Jeg så også får og ænder og køer – og en ”køer-lort”, fortæller Asger, mens han gumler småkager og drikker saftevand i Engvangs lune julestue.

- Så vi ikke også en død spidsmus – og en kat, spørger moster.

Og jo. Det er jo rigtigt. Og et par kaniner. Og heste ude på engen. For det at finde, måske selv skove og købe årets juletræ er lidt af en total-oplevelse ude på Fiskerivej lige nord for Bramming. Det er da også det, det unge Engvang-ægtepar, Karen & Hans Christian vil med deres Engvang-juletræer.

Hans Christian har travlt ude på gårdspladsen med at spidse juletræerne til – og måske ”nette” dem, så de kan komme på biltaget hjem. Han får hjælp af niecen Clara på syv. Inde i julestuen, hvor Karen har travlt med at varme glögg og lave kaffe, er der hjælp af nevøen Mikkel. Bedstemor og Bedstefar, Hanne&Bent Schmidt, er også engageret. Hanne har bagt småkagerne, og Bent har lanceret et nyt tilbud i den udendørs reol: Rensdyr kreeret af birketræ. Her er også masser af pyntegrønt, juledekorationer m.v., og inde i julestuen bydes der også på andet end lun julehygge og varme drikke.

Engvang/Jensens Juletræer indledte julesæson 2019 i weekenden, og der var flot rykind – ikke mindst af børnefamilier, der foruden årets træ benyttede sig af muligheden for at hilse på de mange dyr.

7.årige Clara hjælper Hans Christian med juletræerne. Foto: Kirsten Enevoldsen
Karen har travlt med både glögg, kaffe, slikposer og andet guf inde i julestuen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Med nevø-Mikkel for bordnden er familien Uhrenholt fra Bramming på juletræs-køb på Engvang. Foto: Kirsten Enevoldsen
Juletuen er pyntet flot op til jul. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce