Annonce
Ugeavisen Bramming

Sæsonstart over alt forventning i Gørding-Vejrup Skyttekreds

Der blev overrakt pokaler og medaljer fra foregående sæson ved sæsonstart i Gørding-Vejrup Skyttekreds. Privatfoto
Annonce

GØRDING / VEJRUP: Trods coronarestriktioner, er der ingen grund til bekymring i Gørding-Vejrup Skyttekreds. Da sæsonen begyndte tirsdag d. 1. september, bakkede både nuværende og tidligere medlemmer op omkring sæsonopstarten og i løbet af de første par uger, kom der også helt nye medlemmer til i foreningen.

- Coronarestriktioner med massevis af sprit, afstandskrav og forsamlingstæthed har været noget af en omvæltning, men i og med det efterhånden er blevet kutyme over alt i samfundet, har både hjælpere, skytter, forældre og andre gæster i foreningen overholdt alle krav og det har i høj grad gjort processen lettere, fortæller Ida Søby Fogh fra skyttekredsen i en pressemeddelelse:

- Da foreningens sædvanlige sæsonafslutning i april med præmieoverrækkelse og lagkage i banevis måtte aflyses, havde bestyrelsen i stedet arrangeret en opstartsfest. Tirsdag d. 15. september blev præmier og medaljer fra den foregående sæson uddelt, imens gæsterne kunne spise pølser, drikke sodavand og kaffe. 41 personer deltog i festlighederne, så arrangementet blev rykket op i Vejrup-Endrup Fritidscenter til et større lokale, hvor der var plads til alle, fortæller Ida Søby Fogh.

Skyttekredsens bestyrelse håber, den kommende sæson kan afvikles uden for mange aflysninger med skydning for både børn og voksne i skydekælderen under Vejrup-Endrup Fritidscenter mandage, tirsdage og torsdage. /mw

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Annonce