Annonce
Ugeavisen Bramming

Sølvemblem til Frank og Ove

Der var smil over hele linjen, da TIF-formand Flemming Nielsen overraskede træner Frank Jørgensen med den fine DBU-anerkendelse. Foto: Privat
Annonce

TJÆREBORG: Udstyret med sølvemblemer, diplomer og to flasker Tjæreborg vin overraskede Tjæreborg Idræts Forenings (TIF's) formand og næstformand forleden tirsdag træner Frank Jørgensen midt i hans træning af Tjæreborg/Brammings U 14-hold.

Det var det eftertragtede DBU Jyllands sølvemblem, der blev overrakt som anerkendelse for den store indsats, Frank Jørgensen har gjort for TIF gennem mange år.

Samme aften – til et kort spillermøde for herreseniorholdet forud for træningen - modtog Ove Thomsen samme hædersbevisning som Frank. Ove er med i trænerteamet omkring herresenior og har i en lang årrække trænet ungdomshold. næste år.

Både Frank og Ove har i hele perioden været trænere for såvel ungdoms- som seniorhold, og Tjæreborg Idræts Forening er de både gode rollemodeller og kulturbærere for alle i klubben.

Diplom, vin og et skinnende sølvemblem var det, TIF-formand Flemming Nielsen på vegne ad DBU kunne overrække til Ove Thomsen kort før træningen for herresenior-mandskabet. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce